Gurkanpiro
80+ Platinum
rajıntek 1000 watt yada 850 watt bak 1000 fazla kalıe
Beklemek istemiyorum hocam o yüzden Bursa'dan temin edebileceğim bakıyorumrajıntek 1000 watt yada 850 watt bak 1000 fazla kalıe
sıze kalmıs ben olsam 3 gun beklerım en azından msı da kalıtelı ama rajıntek daha kalıtelıBeklemek istemiyorum hocam o yüzden Bursa'dan temin edebileceğim bakıyorum
Pek bilmiyorum ama MSI geçer bence daha köklü diye düşünüyorum markaya olan güven falan MSI MAG 850 gl Gold 6349 vatanda full modüler yazıyor full modüler olanlarda gerekli kasa anakart ekran kartı bağlantı kabloları içinden çıkıyor mu yoksa ayrı mı temin ediyoruz?sıze kalmıs ben olsam 3 gun beklerım en azından msı da kalıtelı ama rajıntek daha kalıtelı
cıkıyor yurtdısında satılıyor bu marka vergılerden dolayı anca dıstırbutorlerı getırıyoPek bilmiyorum ama MSI geçer bence daha köklü diye düşünüyorum markaya olan güven falan MSI MAG 850 gl Gold 6349 vatanda full modüler yazıyor full modüler olanlarda gerekli kasa anakart ekran kartı bağlantı kabloları içinden çıkıyor mu yoksa ayrı mı temin ediyoruz?
Anladım hiç beklemek istemiyorum zaten ekran kartına karar verene kadar 2 3 hafta bekledim dün tam bağladım elime dün ulaştı ekran kartı baktım 3 * 8+8+8 giriş var bende tek yanında yedek 8 daha var hüsrana uğradım bu gün alıp geçeyim diyorum teknobiyotik in sadece e ticaret mağazası mı var yoksa İstanbul'a gidip fiziksel olarakta alabilirmiyiz mağazadan teslim şeklindecıkıyor yurtdısında satılıyor bu marka vergılerden dolayı anca dıstırbutorlerı getırıyo
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-prime-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar bu kasayı ve MSI MAG 850 gl gold psu alayım diyorum iyi mi kasa sizce e ATX dahi destekliyor ama sorum şu frost commender kule tipi hava soğutma kullanıyorum 140 mm lık fan yüksek kaldığı için cam kapatamiyorum eski kasamda bundada öyle olur mu qcabacıkıyor yurtdısında satılıyor bu marka vergılerden dolayı anca dıstırbutorlerı getırıyo
Psu'dan kablo çıkıyor hepsinde çıkarVallahi öyle cidden eski sisteme 50 60 garanti gitti satarken 32 ye zor sattım onu değiştir bunu değiştir falan zor oluyor psu dan kablo çıkıyor mu biliyor musun yoksa ayrıca mı temin ediyoruz kabloları gideyim. Ben bu gün vatana alayım geleyim gerekli parçaları temiz olsun sağlam olsun
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-prime-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar bu kasa ve MSI MAG 850 gl Gold alayım diyorum da e ATX dahi destekliyormus kasa ama sorum şu frost commender işlemci soğutucu kullanıyorum eski kasamda cam kapanmıyor 2.fan 140 mmlik yüksek olduğu için üst kısmı cama değiyor kapanmıyor bundada olur mu acabaPsu'dan kablo çıkıyor hepsinde çıkar
Güzel olmaz gibihttps://www.vatanbilgisayar.com/rampage-prime-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar bu kasa ve MSI MAG 850 gl Gold alayım diyorum da e ATX dahi destekliyormus kasa ama sorum şu frost commender işlemci soğutucu kullanıyorum eski kasamda cam kapanmıyor 2.fan 140 mmlik yüksek olduğu için üst kısmı cama değiyor kapanmıyor bundada olur mu acaba
Alayım mı o kasayı rampage dandik biraz ama idare eder diye düşünüyorumGüzel olmaz gibi
Yok alma kasa buluruz daha iyiAlayım mı o kasayı rampage dandik biraz ama idare eder diye düşünüyorum
Almayayım mı mümkünse vatanda olsun hocam ya bu gün hemen alcamYok alma kasa buluruz daha iyi
OkeyAlmayayım mı mümkünse vatanda olsun hocam ya bu gün hemen alcam
Şuan işteyim ama aklında olan modelleri at bakarım direkAlmayayım mı mümkünse vatanda olsun hocam ya bu gün hemen alcam