2 yıl değil ki? 3 yıl hatta 3.5 yıl..
Arkadaşlar günaydınlar, her sektörde bu gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz. Fakat cümlenizin devamında olan oyun motorları vs. yaşamazsınız.
Bu adamlar HD 5800 serilerine güncelleme desteğini bitirdik demelerine rağmen hayattan koparmadılar. Hep o dönemde de bu şeyler konuşuldu fakat büyüttüğünüz gibi bir olay değil. Ha ben kendimi garantiye alayım diyen NVIDIA'dan yürüyebilir. Ben AMD'ye hep IOS, NVIDIA'ya Android mantığıyla bakıyorum birisine 2 haftada bir güncelleme geliyor bomboş, 5 yıl güncelleme hiç durmuyor bomboş, birisine mesela 6 ayda bir güncelleme geliyor ama kartın nevri dönüyor güncelleme sonrası..
2014'te GTX 680 kullanmıştım, onu sattım GTX 690 aldım. Geçenlerde RTX 2070S almıştım, denetim programına bi girdim 15 yıldır aynı program?
RTX 3080'de de aynı..
AMD ne yapmıştı? İlk olarak Crimson adı altında güncel kartlara vermişti yeni programını teker teker eskilere de uyarladı hepsine stabil olması için.
Ve bu 2016 yılında falan gerçekleşti. NVIDIA neredeyse 20 yıldır o panelde hiç değişiklik yapmadı. Windows XP gibi hissettiriyor adama.