Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Git amd ye et küfürünübizde değin
senin gibilerde bir şey değişmiyor işte
Git amd ye et küfürünübizde değin
senin gibilerde bir şey değişmiyor işte
RX 6xxx serisi 2021 yılında çıktı 4 yıl destek verdi 2 değil, bence desteği devam etmeliydi orası ayrı ama doğru bilgi verelimAlmayın. 2 yıl sonra sürücü desteği kesilirse üzülürsünüz.
hayır saçmalayan sensinGit amd ye et küfürünü
Teknolojik bir devrim olmazsa (olursa ki nvidia tarafı da yapar destek kesme işini) 2030 başına kadar destek alır 9060XT 16 GBhayır saçmalayan sensin
9060xt nasıl 2 sene sonra sürücü desteğini kesecek onu anlamadım
bir de 9070xt için sürücü desteği ne kadar olur onu da bir söyleyin bilelim
o güncelleme yeni yapılan oyunlara optimizasyon için değil güvenlik vs güncellemesi aslında çoğu kişi bu konuyu yanlış biliyorRx 580 e bile yazılım güncellemesi geldi bir kaç ay önce. 10 senelik miydi o?
Kesebilir, amd denen firmaya güvenmemek lazım, 2018 de çıkan rtx 20 serisi bile hala destek alıyorhayır saçmalayan sensin
9060xt nasıl 2 sene sonra sürücü desteğini kesecek onu anlamadım
bir de 9070xt için sürücü desteği ne kadar olur onu da bir söyleyin bilelim
biz vatandan raziyiz hocam isterse yesil olsun ucuz satsin yeterAdamlar ülkeyi beyaz 9060xt bürüdüler 10 gündür aynı fiyat
tamam dayi sen alma madem almak istemiyorsan zorlayan yokKesebilir, amd denen firmaya güvenmemek lazım, 2018 de çıkan rtx 20 serisi bile hala destek alıyor
tamam nvdia fanboyuKesebilir, amd denen firmaya güvenmemek lazım, 2018 de çıkan rtx 20 serisi bile hala destek alıyor
Ben bir tahminde bulunayım Nvidia bir bakarsın 2xxx i geçtim 3xxx e bile desteği sonlandırabilir. AMD belki de bir haber almıştırKesebilir, amd denen firmaya güvenmemek lazım, 2018 de çıkan rtx 20 serisi bile hala destek alıyor
Nvidia fan boyu değildim ama bu saatten sonra öyleysem öyleyim artık. Sütü sen iç.tamam nvdia fanboyu
sütünü iç rüyanda 5090 a güncelleme yazdığını gör
hadi abicim boş yapma sıradan ayrılNvidia fan boyu değildim ama bu saatten sonra öyleysem öyleyim artık. Sütü sen iç.