❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB 16659₺

bu kadar bilgisiz yorum daha görmedim rx 6800 kullanıyorum hala daha sürücü güncellemesi alıyor rx 6700 ümde vardı oda aynı arkadaşımda rx 6600 var oda alıyor boş konuşma
bugün açılan konuyu görmedin galiba amd 50 ve 60 serisine desteği kesiyor

şu anki muhabbet akıl yaşınızla bağdaşan bir muhabbet olduğu için
velet olarak görünüp abilerinizden akıl tavsiye almanız doğal
Ne yani kartın desteği 2 yıl sonra bitecek dedim diye mi akıl yaşım düşük mü oluyormuş. Tamam 2 yıl diyip abarttım ama 4 yıl sonra bunun da desteğini keserler, ancak aynı kartın nvidia rakibi yıllarca destek almaya devam edecek. Bu kartı alacak olan gitsin 4 bin daha koyup 5060 ti 16 gb alsın, bütçesi olmayan da 2.el 4070 yada 4060 ti 16gb alsın, her türlü mantıklı amd den bu saatten sonra.
Seninle aynı fikirde olmayan insanlarla bu şekilde konuşamazsın.

bugün açılan konuyu görmedin galiba amd 50 ve 60 serisine desteği kesiyor
kaç senelik kartlar hocam şuan kesebilir ama 9060xt nin 2 seneye kesileceğini sanmam

Adam doğru bir laf etmiş, fanboylar doluşmuş. 2021 yılında tanıtılan ve satışa çıkan kartın 2025 yılında güncelleme desteği kesiliyorsa ben o markaya güvenmem. 9070xt almayı düşünüyordum, uygun düşürürsem 5070ti yoksa 5070 almaya karar verdim. AMD bu işle kendi topuğuna sıktı, bütün dünya bu durumu eleştirirken toplanıp doğru laf eden bir insana sataşmak yakışmıyor. AMD babanızın firması mı? Yıllardır çektirdikleri türlü eziyetlere rağmen fiyat avantajı ile bolca satış yaptı tam firmanın makus talihi döndü derken böyle bir rezilliği nasıl yapabildiler aklım almıyor. Ben bu kararlarından en azından 6000 serisi için vazgeçeceklerini düşünüyorum, yoksa eşeği Niğde yoluna sürsünler.

Uygunsuz Dil
Alakasını 4 yıl sonra görürsün çocuk adam
lan nohut beyinli 5 sene önce cıkan erkan kartına bile güncelleme veriyor adamlar halada vermeye devam edicek sadece oyun performansı iyilistirmesi almıyacaklar sadece guvenlık guncellemeri alacak 5 sene cok azmış gibi konusuyorsun

Uygunsuz Dil
lan nohut beyinli 5 sene önce cıkan erkan kartına bile güncelleme veriyor adamlar halada vermeye devam edicek sadece oyun performansı iyilistirmesi almıyacaklar sadece guvenlık guncellemeri alacak 5 sene cok azmış gibi konusuyorsun
Ben nohut beyinliysem sende sinek boku kadar bile beyin yok. Rtx 20 serisi 2018 de çıktı dlss 4 bile getirdiler fg teknolojileri hariç ama en son çıkan upscale teknolojisini destekliyor ancak amd de 7000 serisinde bile hala çöp fsr 3.1 e mahkumsunuz

Oyun optimizasyonu diyip geçme, sırf bu yüzden 6900 xt ile gta 6 yı bile oynayamayabilirsin, güvenlik güncellemesi çokta şeyimdeydi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,353
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri