SametBaskurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
9070 xt pulse ve nitro arasında 6 k fark var , sizde aradaki farka değermi ?
Şuan kullanıyorum msi rtx 4060ti ventus 2x black oc dehşet cw var, pc kapalıyken bile geliyor.Bana 1 tane cwli msı kart gostersene![]()
Bana 1 tane cwli msı kart gostersene![]()
9070 xt pulse ve nitro arasında 6 k fark var , sizde aradaki farka değermi ?
iyi dayandı yine vade farksız taksit olunca talep daha da artıyorSepete eklenmiyor...
Tasarımı gerçekten çok iyi , arada bırakıyor insanıNitro yerine bunu alırdım ama nitronun çok iyi tasarımı var yalan yok![]()
GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB RGB Halo 256Bit AMD Ekran Kartı-GV-R9070XTAORUS E-16GD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB RGB Halo 256Bit AMD Ekran Kartı-GV-R9070XTAORUS E-16GD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
ben en ucuz modeli tercih ediyorum hep burada senin ne istediğin önemli
Dostum okuduğunu anlayabiliyorsan adam zaten serinin cw'li olduğunu söylemiş ve doğru tüm seride cw var. Ayrıca ASUS'da cw olmadığı iddiası da yok.Yeni çıkan kartada bunu demessin cw asıl asusda var
Olmaz diye düşünüyorum benimki onaylandı.Sipariş onay bekliyor diyor bende. İptal edilmez değil mi?
Benimki de onaylandı. Tedarik sürecinde diye yazıyor.Olmaz diye düşünüyorum benimki onaylandı.