Sapphıre rx 580 pulse

irunci051

80+
Reaksiyon skoru
34
Beyler 8 GB rx580 pulse almayı düşünüyorum 1080 o günümüz oyunları için iyi mi? ultra ayar takıntısı olan biri değilim beni uzun yıllar taşımasını istiyorum ve tdp degerinden dolayı ısınmadan korkuyorum sıkıntı yaşarmıyım

ısınır ona yapacak bir şey yok ama 3 4 sene seni götürür 1080p de

gtx 1650 super al aynı fiyattalar aynı perfonmansı veriyorlar amd radeon cpunun tamamını kullandıkları için çok fazla enerji harcıyorlar nvidia cpu yu az harcıyor ve perfonmansı aynı tutuyor overclock yapıcam diyorsan amd yi 2 ye katlar nvidia

Kasanız iyiyse ısınmaz. Kasanızı yazın.
Kasam çok eski bir kasa eğer kasa öneriniz varsa link atarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gtx 1650 super al aynı fiyattalar aynı perfonmansı veriyorlar AMD radeon cpunun tamamını kullandıkları için çok fazla enerji harcıyorlar Nvidia cpu yu az harcıyor ve perfonmansı aynı tutuyor overclock yapıcam diyorsan AMD yi 2 ye katlar Nvidia
Ben bu kartı uyguna buldum 1200 TL ye yakın bir tanıdıgımdan kutusu dahi açılmamış 1.5 yıl garantili alıcam

gtx 1650 super daha yeni nesil bir ekran kartı onuda düşünmek lazım

Kasam çok eski bir kasa eğer kasa öneriniz varsa link atarmısınız

Ben bu kartı uyguna buldum 1200 TL ye yakın bir tanıdıgımdan kutusu dahi açılmamış 1.5 yıl garantili alıcam
işlemcin ve anakart modelin nedir ona göre bir kasa tavsiye etmemiz gerekiyor

gtx 1650 super daha yeni nesil bir ekran kartı onuda düşünmek lazım

işlemcin ve anakart modelin nedir ona göre bir kasa tavsiye etmemiz gerekiyor
İşlemcim ryzen 5 2600x anakart gıgabyte b450m s2-H ve usta rx 580 i 1200 TL ye buldum 1650 süper için bütçem çok aşıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri