Saolun ama ısınması başıma bela olurmuısınır ona yapacak bir şey yok ama 3 4 sene seni götürür 1080p de
Kasam pek iyi sayılmaz ama yakın zamanda degiştirrcegimKasanız iyiyse ısınmaz.
Kasanız iyiyse ısınmaz. Kasanızı yazın.Saolun ama ısınması başıma bela olurmu
Kasam çok eski bir kasa eğer kasa öneriniz varsa link atarmısınızKasanız iyiyse ısınmaz. Kasanızı yazın.
Ben bu kartı uyguna buldum 1200 TL ye yakın bir tanıdıgımdan kutusu dahi açılmamış 1.5 yıl garantili alıcamgtx 1650 super al aynı fiyattalar aynı perfonmansı veriyorlar AMD radeon cpunun tamamını kullandıkları için çok fazla enerji harcıyorlar Nvidia cpu yu az harcıyor ve perfonmansı aynı tutuyor overclock yapıcam diyorsan AMD yi 2 ye katlar Nvidia
işlemcin ve anakart modelin nedir ona göre bir kasa tavsiye etmemiz gerekiyorKasam çok eski bir kasa eğer kasa öneriniz varsa link atarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu kartı uyguna buldum 1200 TL ye yakın bir tanıdıgımdan kutusu dahi açılmamış 1.5 yıl garantili alıcam
İşlemcim ryzen 5 2600x anakart gıgabyte b450m s2-H ve usta rx 580 i 1200 TL ye buldum 1650 süper için bütçem çok aşıyorgtx 1650 super daha yeni nesil bir ekran kartı onuda düşünmek lazımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemcin ve anakart modelin nedir ona göre bir kasa tavsiye etmemiz gerekiyor
Psu var corsaır 600w. Birde bu kasa biraz pahalı daha uygun bir psu süz kasa Öneriniz varmı