Neler Yeni

Sapphire Rx 6500 Xt 3500 TL

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Adam 0 ekran kartı arayanlara yardımcı olmak istediğine pişman oldu. Güvenen 2. el alır güvenmeyen 0 alır. neyin kavgası

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bilmiyorsun konuşuyorsun, imzanda iyi sistem var diye kendini bir şey mi zannediyorsun sen?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle yapılmalı zaten. 1660 Tİ alınır bu paralara.
3,5 1660 ti verilmez hayatta 2060s 3k dolu.rx6600lerde 3k ve civarına gidiyor takır takır

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
6700 XT parasına 6600 alınca ne oldu iyi mi oldu yani
performans'da 1080p de rahat rahat oynuyorum.6700xt almadım diye kafamı duvarlara vurmuyorum.İyiki sıfır kart almışım diyorum.daha 19 ay garantisi var.2. el alsam ya garantisiz olucakdı ya da 5 ay da çoktan bitmiş olucaktı.Risk almadım iyiki dr almamışım memnunum

dediklerinizin bi kısmı doğru ama ekran kartı katagorisi için pek doğru sayılmaz, düzgünce testlerini yaparak ve ısı derecelerinide kontrol ederek alınan kart düzgün kullanıldığı taktirde sorun çıkartmaz hocam.
Sonuçta teknolojik bir parça/alet.1 yıl götürür 2.yıl bozulabilir Risk almamak için de 2 yıl garantili sıfır almak mantıklı geliyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
performans'da 1080p de rahat rahat oynuyorum.6700xt almadım diye kafamı duvarlara vurmuyorum.İyiki sıfır kart almışım diyorum.daha 19 ay garantisi var.2. el alsam ya garantisiz olucakdı ya da 5 ay da çoktan bitmiş olucaktı.Risk almadım iyiki dr almamışım memnunum

Sonuçta teknolojik bir parça/alet.1 yıl götürür 2.yıl bozulabilir Risk almamak için de 2 yıl garantili sıfır almak mantıklı geliyor.
Siz böyle devam edebilirsiniz size bir şey diyen yok ? Ben sadece bu kartı alacak arkadaşlara bu fiyatlara bu şekil kartlar var bakabilirsiniz anlamında yazdım.Ve kimsenin boğazına yapışmadım.Fakat sen ve bir kaç kişi bana emir verir gibi cümleler kullanıyor.Ne yazdığınıza bakın ilk

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Siz böyle devam edebilirsiniz size bir şey diyen yok ? Ben sadece bu kartı alacak arkadaşlara bu fiyatlara bu şekil kartlar var bakabilirsiniz anlamında yazdım.Ve kimsenin boğazına yapışmadım.Fakat sen ve bir kaç kişi bana emir verir gibi cümleler kullanıyor.Ne yazdığınıza bakın ilk
Sen kimsin sana özel ilgi alaka gösterelim? Hakaret falan mı ettik sana? Kimse burada senin anne baban değil canım cicim yapalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom