3,5 1660 ti verilmez hayatta 2060s 3k dolu.rx6600lerde 3k ve civarına gidiyor takır takırBilmiyorsun konuşuyorsun, imzanda iyi sistem var diye kendini bir şey mi zannediyorsun sen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle yapılmalı zaten. 1660 Tİ alınır bu paralara.
performans'da 1080p de rahat rahat oynuyorum.6700xt almadım diye kafamı duvarlara vurmuyorum.İyiki sıfır kart almışım diyorum.daha 19 ay garantisi var.2. el alsam ya garantisiz olucakdı ya da 5 ay da çoktan bitmiş olucaktı.Risk almadım iyiki dr almamışım memnunum6700 XT parasına 6600 alınca ne oldu iyi mi oldu yani
Sonuçta teknolojik bir parça/alet.1 yıl götürür 2.yıl bozulabilir Risk almamak için de 2 yıl garantili sıfır almak mantıklı geliyor.dediklerinizin bi kısmı doğru ama ekran kartı katagorisi için pek doğru sayılmaz, düzgünce testlerini yaparak ve ısı derecelerinide kontrol ederek alınan kart düzgün kullanıldığı taktirde sorun çıkartmaz hocam.
Siz böyle devam edebilirsiniz size bir şey diyen yok ? Ben sadece bu kartı alacak arkadaşlara bu fiyatlara bu şekil kartlar var bakabilirsiniz anlamında yazdım.Ve kimsenin boğazına yapışmadım.Fakat sen ve bir kaç kişi bana emir verir gibi cümleler kullanıyor.Ne yazdığınıza bakın ilkperformans'da 1080p de rahat rahat oynuyorum.6700xt almadım diye kafamı duvarlara vurmuyorum.İyiki sıfır kart almışım diyorum.daha 19 ay garantisi var.2. el alsam ya garantisiz olucakdı ya da 5 ay da çoktan bitmiş olucaktı.Risk almadım iyiki dr almamışım memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuçta teknolojik bir parça/alet.1 yıl götürür 2.yıl bozulabilir Risk almamak için de 2 yıl garantili sıfır almak mantıklı geliyor.
Sen kimsin sana özel ilgi alaka gösterelim? Hakaret falan mı ettik sana? Kimse burada senin anne baban değil canım cicim yapalım.Siz böyle devam edebilirsiniz size bir şey diyen yok ? Ben sadece bu kartı alacak arkadaşlara bu fiyatlara bu şekil kartlar var bakabilirsiniz anlamında yazdım.Ve kimsenin boğazına yapışmadım.Fakat sen ve bir kaç kişi bana emir verir gibi cümleler kullanıyor.Ne yazdığınıza bakın ilk