biz niye müzik dinliyoruz sadeceBugün bilgisayar çıkışları yapılıyor ekran kartı çıkışlarını yarından itibaren yapacağız dedi
biz niye müzik dinliyoruz sadeceBugün bilgisayar çıkışları yapılıyor ekran kartı çıkışlarını yarından itibaren yapacağız dedi
WhatsApp destek ile yazışmalarbiz niye müzik dinliyoruz sadece
haha şaşırtmadı, yarın olacak bu seferde tedarik edemedik biraz dahada bekleyin diyecekler.Bugün bilgisayar çıkışları yapılıyor ekran kartı çıkışlarını yarından itibaren yapacağız dedi
:d rez alanlara ucuzdan danışmanlık verdim bileDolandırılan arkadaşlara uygun fiyata danışmanlık yaparım
çoğu ergen zatende gelirsede Tüh dicekler bende sanmıyorum 6 taksit aldım zaten en fazla 1 taksit öderim onuda asgariden öderim.o zmna kadar iadesi olur zatenBenim anlamadığım bu okurken zevke gelen garip insanlar, biz mal değiliz bizde biliyoruz bilinmedik site alışveriş yapmak riskli fakat biz attık bir zar bekliyoruz gelirse gelir gelmezse gelmez ve para iadesiyle cartla curtla uğraşırız diye zaten bilerek sipariş verdik. Bu saçma insanlar bu durumun nesinden zevk alıyor onu anlamadım. İnsanlar garip
bugün çalışıyorsa yarında çalışır acele etme bizi bekleHala indirim kodu çalışıyor sizce sipariş verilir mi