evi arabayı sat al, al sat yaparsınHala indirim kodu çalışıyor sizce sipariş verilir mi
evi arabayı sat al, al sat yaparsınHala indirim kodu çalışıyor sizce sipariş verilir mi
kral senin kargo ne alemde yoldaydı kaçırdıysam kusuruma bakmaSite Linki;
Alıntıyı görüntüleSapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
shop.mercuresoft.com
MERCURESOFT-SAPPHIRE Yazıp 1900 TL indirim ve ücretsiz kargo alabilirsiniz ₺6.899, 00'den ₺4.999, 00'TL'ye indirim akşam 23:59'a kadar.
Güvenirlik hakkında.
Siteden geçen hafta çarşamba RX 6700 XT aldım 8000TL'ye bugün kargoya verdiler kargo kısmı yavaş her gün arayıp müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kaldım(süreci hızlandırmak için) bu hafta kargom gelir diye düşünüyorum kargodan hıyar çıkmadığı sürece sorun yok.
Onun kartı sıfır olarak eline ulaşmışkral senin kargo ne alemde yoldaydı kaçırdıysam kusuruma bakma
Eyvallah dostum planlarımız o yöndeBeyler benden size tavsiye çok süreyi uzun tutmadan paranızı biran önce almaya bakın. Yarın da kargonuz çıkmaz ise hemen parayı kurtarmaya bakın.
dmlerine bakar mısınHala indirim kodu çalışıyor sizce sipariş verilir mi
Site Linki;
Alıntıyı görüntüleSapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
shop.mercuresoft.com
MERCURESOFT-SAPPHIRE Yazıp 1900 TL indirim ve ücretsiz kargo alabilirsiniz ₺6.899, 00'den ₺4.999, 00'TL'ye indirim akşam 23:59'a kadar.
Güvenirlik hakkında.
Siteden geçen hafta çarşamba RX 6700 XT aldım 8000TL'ye bugün kargoya verdiler kargo kısmı yavaş her gün arayıp müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kaldım(süreci hızlandırmak için) bu hafta kargom gelir diye düşünüyorum kargodan hıyar çıkmadığı sürece sorun yok.