Firmayı bekleme direk bankayı araEkran kartlarını bugün çıkarmaya başlamışlar sıra gelince çıkar dediler ama yarına da kalabilirmiş falan filan. Bende iptalini istedim, mesaj geldi 3-7 iş günü içerisinde ödeme yaptığımız karta aide olacakmış evet evet aide yazmışlar, iade yazamayan bir firmadan siparişleri zamanında çıkarmasını isteyerek çok şey bekledik bence
Bankayı da aradım şu an onlarda sadece harcama itirazında bulunabilirsiniz dedi o süreç daha uzun sürüyor henüz ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum. İade zamanında yapılmazsa başvuru yapacağım tabi ki. Sitelerinden siparişin iptal edildiğine dair SS aldım, gelen sms var, wp konuşmalarının bile tek tek SS'ini aldım sorun olursa onlarla birlikte başvuru yapacağım.Firmayı bekleme direk bankayı ara
Bu fiyata satılan 6700 xt lere güvenemiyorum, muhtemelen mining çıkması kartlar temizi bulsam bile 2. elde peşin para mevzu var orası sorun oluyor.yazık gerçekten ya bu fiyata 5-6 aylık rx6700xt bulunuyor 2.el ne gerek var 0 diye riske girmeye
Hacı sen boşver bu işleri konsol al geç, daha mutlu olursun kafan rahat eder, herşeyi geçtim en azından dolandırılmazsın.Arkadaşlar
ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC bu model bunun Arasındaki Fark Ne hangisi daha iyi
Kardeş yazdığın XT modeli bu modelden biraz daha güçlü (%5-%10 kadar falan çıkıyor testlerde) belki daha az belki daha fazla ama uçurumda yok, birde + olarak 2Gb rami fazla.Arkadaşlar
ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC bu model bunun Arasındaki Fark Ne hangisi daha iyi