Sapphire Rx 9070 XT Nitro Anakart Görmüyor

Benim başıma RX 9070 için geldi. Psu dan elektrik bağlantısını kesiniz. Ben çözümü remleri ve bios pilini çıkarttım. 1 dk bekletip tekrardan taktım görüntü geldi.
Deneyeceğim
Hocam ddu ile driverları silin.
Hocam eski kartımın nvidia driverları mı kastediyorsunuz acaba?

Ramlari ve ekran kartını çıkar tekrar dene bi kaç defa reset at. ayrıca poşet tuşu ne???
Deneyeceğim hocam power yazmak istemiştim klavye poşete çevirmiş 😂

Sisteminizde kurulu driver nvidiaya ait. Taktığınız kart amd. Ddu ile sürücü kaldırıp yeni kartı taktığınızda görüntü gelecektir. Daha sonra amd son sürüm driverı yükleyebilirsiniz.

Sisteminizde kurulu driver nvidiaya ait. Taktığınız kart amd. Ddu ile sürücü kaldırıp yeni kartı taktığınızda görüntü gelecektir. Daha sonra amd son sürüm driverı yükleyebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim deneyeceğim gözden kaçırdığım nokta bu olabilir. Denedikten sonra geri dönüş yapacağım.

Edit ddu ile eski driverları sildim ancak yine de ekran gelmedi.

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim deneyeceğim gözden kaçırdığım nokta bu olabilir. Denedikten sonra geri dönüş yapacağım.

Edit ddu ile eski driverları sildim ancak yine de ekran gelmedi.

Psu markası nedir ?

İkinci DP portunu dener misiniz ekran kartının

Güç kablolarını kontrol et sokete tam oturduğundan emin ol ramlardan birini söküp dene birde anakart üzerinde hangi pcıe slotuna takıyorsun ekran kartını

Eğer eski ekran kartın ile görüntü alıyorsan ve yenisiyle alamıyorsan tavsiyem yeni bir sistemde daha denemek olur. Aynı duruma benzer Galax 5070'te başıma geldi. Güç geliyor ledler yanıyor ama anakart ekran kartını görmüyordu. İlginç bir durum. Ben iade ettim, değişim talep edebilirsin.

Eğer eski ekran kartın ile görüntü alıyorsan ve yenisiyle alamıyorsan tavsiyem yeni bir sistemde daha denemek olur. Aynı duruma benzer Galax 5070'te başıma geldi. Güç geliyor ledler yanıyor ama anakart ekran kartını görmüyordu. İlginç bir durum. Ben iade ettim, değişim talep edebilirsin.
Teşekkür ederim hocam mantıklı sunulan çözümlerin çoğunu denedim fayda etmedi. Durum tam da senin dediğin gibi güç var ledler yanıyor ancak anakart vga debug led yakıyor. Çevrede deneyebileceğim bir sistem de yok maalesef. Yarın iade talebi oluşturacağım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam mantıklı sunulan çözümlerin çoğunu denedim fayda etmedi. Durum tam da senin dediğin gibi güç var ledler yanıyor ancak anakart vga debug led yakıyor. Çevrede deneyebileceğim bir sistem de yok maalesef. Yarın iade talebi oluşturacağım.
Geçmiş olsun. Teknolojide arz-talep dengesi kurulamıyor son zamanlarda ve bu sorunlar da peşpeşe geliyor. Ben bu yıla kadar bu kadar sorun yaşayanı hiç görmemiştim.

Direkt iade ya da değişim talebi mantıklı o zaman.

Direkt iade ya da değişim talebi mantıklı o zaman.
Aslında değişim mantıklı geliyor çünkü ürünü uyguna almıştım 35bin 9 taksit ancak değişim istersem koşulsuz 14 gün iade süresi geçecek. Ondan dolayı muallakta kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,163
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri