Sapphire rx5600xt pulse

Dostum RX 580 için 75 dereceye takmıyorum ben, arkadaş 80 dereceyi görüyor, onada eyw ama ben ekran gitmesinden oyunlarda kitlenmeden ve mavi ekran almaktan bıktım.
Geçmiş olsun hocam umarım çözerler.

Azcık uv sorinu cidden çözüyor diyorlar. Sadece 100mhz uv yeterli deniyor.

Denedim fark etmiyor, kompanent kalitesiz olduktan sonra fark etmez anca 1050 Ti performansına düşürsem sorunsuz olur, eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşek.

Hocam kartı garantiye yollayın sorun böyle çözülebilir belki.

Hocam söylesin böyle sorunları var diye. Hatta sorunla karşılaşırsanız fotoğraf galan cekin.

Orda test bile ettirdim ama kabul ettiremedim, oyuna girip test edilmeye müsaade yok malesef. Sadece furmark.

Şikayetvarı falan deneyin hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktım çoğu kişi sapphire 500 serisi kötü ama 5000 iyi diyor.

Bir Galax seviyesine asla gelemedi, Galax yeri geldi MSI, Asus u geçti. Ama Sapphire hep bu markalardan daha sorunlu oldu.

6 ay önce aldım, ilk aldığım günde 75 derecelerdeydi, şuanda öyle. Driver konusunda çok dikkaliyim merak etme.

Bilmiomki geçen baktım konu yok ortalıkta, kanıt göstercem millete konu yok ortada :).

İşte benim açtığım rehber konu silinmeseydi sana 5000 serisindeki şikayetleride gösterirdim. Ama çok zor değil, gir technopat a orda Sapphire için özel bir bölüm var tam bir sorun havuzu :).
Yalnız senin kartının 75 derecede çalışması normal. 170 180W güç çekiyor. Adam akıllı bir UV yapsan düzelecek.

Şikayetvarı falan deneyin hocam.

Baktım çoğu kişi sapphire 500 serisi kötü ama 5000 iyi diyor.
Dostum eğer WattMan yemezsen 70 dereceyi geçmezse UV yapmana gerek yok.

Bu arada @$ilentX in mavi ekranları kilitlenmeleri bu yüzden olabilir. Gerçekten sağlam bir UV deneyin. 65 derecelere düşer hemdeavi ekran yemezsiniz. Max 5 6FPS oynar.

Yalnız senin kartının 75 derecede çalışması normal. 170 180W güç çekiyor. Adam akıllı bir UV yapsan düzelecek.

Dostum eğer WattMan yemezsen 70 dereceyi geçmezse UV yapmana gerek yok.

Bu arada @$ilentX in mavi ekranları kilitlenmeleri bu yüzden olabilir. Gerçekten sağlam bir UV deneyin. 65 derecelere düşer hemdeavi ekran yemezsiniz. Max 5 6FPS oynar.

Denedim dedim ya bi fark olmadı.

Sıcaklık bile düşmedi mi? Bir yerfe hata yapıyorsun dostum.

Yo sıcaklıkta düştü güç tüketimide ama yinede oyunlarda takılmalar siyah ekranlar vs. Oluyordu. Kompanent kalitesiz olduktan sonra pek bir etki yok.

Yakın zamanda tekrar uğraşırım.

Yo sıcaklıkta düştü güç tüketimide ama yinede oyunlarda takılmalar siyah ekranlar vs. Oluyordu. Kompanent kalitesiz olduktan sonra pek bir etki yok.

Yakın zamanda tekrar uğraşırım.
5000 serisi Pulse larda yok genelde. Bende yok. Ne takılma ne bir şey. 1 kere bile mavi ekran yemedim. Enteresan.

Geri