Alınmaz
çok daha iyi rt performansı var. Çoğu oyunda da rt açık çıkıyor zaten.9070xtdaha güçlü bir kart değil miydi
7900XT Nitro kullanıyodum çok memnundum fakat artık alınmaz gibi geliyor bana FSR4 Ekran kartları varken.
Fsr4 her oyunda yok diye biliyorum, kas gücü olarak 7900xt daha güçlü ve 20gb VRAM var , fiyatı biraz daha düşse taksit ile cazip7900XT Nitro kullanıyodum çok memnundum fakat artık alınmaz gibi geliyor bana FSR4 Ekran kartları varken.
Hacı dayı 2026 ya giricez artık ya her evde internet vs. var nasıl böyle bilgisiz olabiliyorsunuz akıl alır gibi değil.Fsr4 her oyunda yok diye biliyorum, kas gücü olarak 7900xt daha güçlü ve 20gb VRAM var , fiyatı biraz daha düşse taksit ile cazip
kardeşim ben vram ve kas gücünden bahsederek konuştum velevki hata etmiş olayım bu üslup ve terbiyesizliğin nedir ? insan gibi doğru olan birşeyi söylemekten aciz insanlar burada millete bilgi vermesin bir zahmet . burada herkesin yaşı 18-20 değil biraz daha saygılı olalımHacı dayı 2026 ya giricez artık ya her evde internet vs. var nasıl böyle bilgisiz olabiliyorsunuz akıl alır gibi değil.
7900XT nin 9070XT den daha güçlü olduğunu söyleyeni de ilk defa görüyorum. Bırak 7900XT yi 7900XTX bile daha güçlü değil.
Hacı dayı dan rahatsız olduysan tanımadığın kimseye ''kardeşim'' gibi hitaplarda bulunmayacaksın, kardeşin değilim. Bilgisiz lafına takıldıysan ne dememiz lazım? cahil? bilgisiz demenin neresi terbiyesiz? bu kadar minnoş biriyseniz sosyal platformlarda gezmeyin. Klavyesi olan herkes en ufak hoşuna gitmeyen yoruma üslup ve terbiye dersi vermeye kalkıyor. Sosyal platformlar sizin gibi hassas bünyeler için pek uygun değil bence.kardeşim ben vram ve kas gücünden bahsederek konuştum velevki hata etmiş olayım bu üslup ve terbiyesizliğin nedir ? insan gibi doğru olan birşeyi söylemekten aciz insanlar burada millete bilgi vermesin bir zahmet . burada herkesin yaşı 18-20 değil biraz daha saygılı olalım
Hacı dayı dan rahatsız olduysan tanımadığın kimseye ''kardeşim'' gibi hitaplarda bulunmayacaksın, kardeşin değilim. Bilgisiz lafına takıldıysan ne dememiz lazım? cahil? bilgisiz demenin neresi terbiyesiz? bu kadar minnoş biriyseniz sosyal platformlarda gezmeyin. Klavyesi olan herkes en ufak hoşuna gitmeyen yoruma üslup ve terbiye dersi vermeye kalkıyor. Sosyal platformlar sizin gibi hassas bünyeler için pek uygun değil bence.