🔥İndirim Sapphire RX9060XT 16GB 🔥17.099₺ (10 Taksit )

"(Asus'un sogutma performansindan bahsetmeme gerek bile yok)"

bahsedemiyorum çünkü soğutmadan anlamıyorum sadece markası asus diye soğutmasının iyi olduğunu sanıyorum
Ya Şöyle kendinizi zeki sanıp karşıdakiniz cahilmiş gibi. Erdiğiniz cevaplara patlıyorum NAKDJJSKS

Merak etme bilinçsiz bir kullanıcı değilim Tekniliji ile özelliklede bilgisayarlar ile bs. İçli dışlıyım ki Ona bile gerek yok elinin altında Youtube Olan Herkes Bu farkı görebilir

Ben sapphire kötü demedim sadece Asus Soğutması Sapphire pluse modelinden daha iyi dedim ki haklıyım da Hatta ve hatta Asus’un 2 fanlı modeli Çoğu giriş seviye 3 fanlı ahım şahım süslenmiş Modellerden bile daha iyi

İçindeki padlerin macunun ve belleklerin kalitesi önemli olan ki asus’de bunlar gayet kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birincisi ben indirim olduğunu savunmuyorum. İkincisi almak zorunda değilsin. Üçüncüsü bu kart 17 civarlarına hepsiburada ve amazon tarafından sürekli düşüp çıkıyor evet fakat bu kartın taksitle alınabileceği en makul ve mantıklı seçenek hepsiburada olduğu için paylaştım. Neden amazonu atmıyorum çünkü amazonda 6 taksit var. Yukarıda bir arkadaşımız daha bahsetmiş Ocak ayında alınacak asgari ücret zammı ve enflasyon farklarıyla 10 taksitte aylık vereceğin 1700₺ nin ocak ayından sonra çerez parası olacağını savunuyorum . Ha ocak ayından sonrada bu kartı bu fiyatlara bulamayacağız.
İndirim etiketinide ben Koydum (10 Yaksit) yazısınıda sonradan ben koydum Okey Hadi By

Sağol hocam 20 kişi bana ters cevap verdi ancak niye yalan söyliyim. Kartı 2 haftadır arkadaşım için her gün nerdeyse her saat takip ediyorum 17.500 ila 16.900 TL arasında son 2 haftadır VE AYNI SİTE AYNI TAKSİT İMKANIYLA :).
Ben vatan indirimi bekliyorum umarım gelir. Onun dışında dediğim gibi son 2 haftadır aynı fiyatta kart :)

Vatan son 2 haftadır açmıyor indirim kara cumada bir şeyler yapacağını umuyorum. Herkes yararlanır
Hocam yalan söyleyin falan demedim Boş verim es geçin yani 1 kere cevap yazın ondan sonra boş verin Alan alsın Çünkü laf anlatılamıyor bağzılarına yani anlmak istemiyorlar

Kendinizi yormayın boşa bunlar için dedim 😁

Amazon bu aynı kartı kaçtan satmıştı hatırlayan var mı? O indirim de geçen günlerde olmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,273
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak
Geri