Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Marlboro Red içiyorum son 2 senedir ciğer kalmadı.Sarı filtreli çok ağır olmayan öneri bekliyorum fiyat önemsiz.
Red kalite hocam. Alıştıysan kesmez diğerleri.Marlboro Red içiyorum son 2 senedir ciğer kalmadı.Sarı filtreli çok ağır olmayan öneri bekliyorum fiyat önemsiz.
Camel yellow soft icimi hafif aromasi yerine lezzetli bi sigaradirMarlboro Red içiyorum son 2 senedir ciğer kalmadı.Sarı filtreli çok ağır olmayan öneri bekliyorum fiyat önemsiz.
Deneyeceğim bunu Camel White nasıldır?Camel yellow soft icimi hafif aromasi yerine lezzetli bi sigaradir
red kalite de benim midemi bulandiriyor hocamRed kalite hocam. Alıştıysan kesmez diğerleri.
Bundan Muzdaribim hocam.Red harbiden garip meret.Touch Blue içmeye çalıştım fakat nerdeyse günde 3-4 Paket içeceğim doyurmuyor.Red doyuruyor ama ağır geliyor artık.Red kalite hocam. Alıştıysan kesmez diğerleri.
İşte touch falan kesmiyor nikotin oranından ötürü sanırım.Nikotin ihtiyacını nasıl azaltırım?en son sarı filtre marlboro red ictiğimde dişlerim sizlamisti bence hafif marlboro edge gibi sigaraya geç alisinda touch blu ya düşersin ordan gray ama gray oksijen gibi gelecek ondan sonrada kuruyemisten devam bi bakmisin ciğerler gelmis kendine
Dahada hafifi tavsiye etmemDeneyeceğim bunu Camel White nasıldır?
sen ne içiyon hacı?Dahada hafifi tavsiye etmem
Kisa parlementteyim suansen ne içiyon hacı?