Bu laptoplarda olan sıkıntı fakat güç seçenekleri > nihai performans yaparsanız düzelme olur.Oyun oyanrken şarjdayken sıkıntı yok şarjdan çekince oyunda kasmalar oluyo onun için bi ayar varmı neden dolayı katnaklanıyo
Güç ayarlarında sadece dengeli var onu nasıl yaparımBu laptoplarda olan sıkıntı fakat güç ayarları nihai performans yaparsanız düzelme olur.
Ekran fotoğrafı atarak anlatıyorum hemen bekle.Güç ayarlarında sadece dengeli var onu nasıl yaparım
Bekliyorum şimdiden tşk ederimEkran fotoğrafı atarak anlatıyorum hemen bekle.
Laptoplar şarjda daha iyi performans verir, yaşadığın durum normal.Oyun oyanrken şarjdayken sıkıntı yok şarjdan çekince oyunda kasmalar oluyo onun için bi ayar varmı neden dolayı katnaklanıyo
Yazacağın kod powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00–03f14749eb61 bu sonrasında güç seçeneklerine eklenir nihai performans.Oyun oyanrken şarjdayken sıkıntı yok şarjdan çekince oyunda kasmalar oluyo onun için bi ayar varmı neden dolayı katnaklanıyo
TşkAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazacağın kod powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00–03f14749eb61 bu sonrasında güç seçeneklerine eklenir nihai performans.
Rica ederim.