şöyle bir kaç öneri daha gelsin, teşekkür ederimen ucuzu bu var. Ben 7 yıldır kullanıyorum, güzel. Ekstra bir özelliği yok tek özelliği şarjlı.Oral-B D100 Vitality Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası Fiyatları
Oral-B D100 Vitality Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası fiyatları Cimri'de. Oral-B D100 Vitality Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Oral-B D100 Vitality Cross Action Siyah Şarjlı Diş Fırçası...www.cimri.com
Arkadaşlar şarjlı diş fırçası almak istiyorum. maksimum 100tl bütçem var 10-20 TL artabilir
İnceleme - (Güncelleme) Oral-B elektrikli diş fırçası incelemesi
Herkese merhaba, bu konumda Oral-B elektrikli diş fırçasını inceleyeceğiz, Oral-B elektrikli diş fırçasını kullandıktan sonra hayatımda yaşamadığım bir temiz ağız hissini yaşattı. Tabi sadece ilk hafta, çünkü daha sonra alışıyorsunuz. Kutu içeriği: kutunun içinden sadece diş fırçası, şarj...forum.donanimarsivi.com
İndirim kupon çek vsvs mevcut ise düşünülebilir. Bütçenin üsttünde lakin zaten başka ürün yok. Farklılık olsun diye attım.
Philips Sonicare HX3212/01 Daily Clean Şarjlı Diş Fırçası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Sonicare HX3212/01 Daily Clean Şarjlı Diş Fırçası fiyatları 1.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Philips Sonicare HX3212/01 Daily Clean Şarjlı Diş Fırçası özelliklerini incele, 7 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
peki bunlar arasından en iyisi hangisidir
Benim attığımpeki bunlar arasından en iyisi hangisidir
Bir tenesini kullandım ve eksiği yok, daha fazla özelliğe ve pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyorum.peki bunlar arasından en iyisi hangisidir
Yani zaten bu alt segmente olanların birbirinden farkı yok hemen hemen mod olarak olsun vsvs daha üst modellerde modlar telefon uygulaması vsvs devreye giriyor ama oraya çıkana kadar bütçeye göre hepsi aynı sayılır.Bir tenesini kullandım ve eksiği yok, daha fazla özelliğe ve pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Telefon modlarını gereksiz buluyorum açıkçası, ben diş macununu sürmeyi üşeniyorum birde telefondan açıp sabitlemeye kalkarsam fırçalamaktan vazgeçerim herhalde. Ayrıca sonuç olarak bir başlık ve sağ sol dönüyor abartılacak bir detayları yokYani zaten bu alt segmente olanların birbirinden farkı yok hemen hemen mod olarak olsun vsvs daha üst modellerde modlar telefon uygulaması vsvs devreye giriyor ama oraya çıkana kadar bütçeye göre hepsi aynı sayılır.