Neler Yeni

Şarjlı Diş Fırçası Önerisi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Arkadaşlar şarjlı diş fırçası almak istiyorum. maksimum 100tl bütçem var 10-20 tl artabilir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
en ucuzu bu var. Ben 7 yıldır kullanıyorum, güzel. Ekstra bir özelliği yok tek özelliği şarjlı.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en ucuzu bu var. Ben 7 yıldır kullanıyorum, güzel. Ekstra bir özelliği yok tek özelliği şarjlı.
şöyle bir kaç öneri daha gelsin, teşekkür ederim

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar şarjlı diş fırçası almak istiyorum. maksimum 100tl bütçem var 10-20 TL artabilir

İndirim kupon çek vsvs mevcut ise düşünülebilir. Bütçenin üsttünde lakin zaten başka ürün yok. Farklılık olsun diye attım.

TamerKs

80+ Silver

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim kupon çek vsvs mevcut ise düşünülebilir. Bütçenin üsttünde lakin zaten başka ürün yok. Farklılık olsun diye attım.
peki bunlar arasından en iyisi hangisidir

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Bir tenesini kullandım ve eksiği yok, daha fazla özelliğe ve pahalı olmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Yani zaten bu alt segmente olanların birbirinden farkı yok hemen hemen mod olarak olsun vsvs daha üst modellerde modlar telefon uygulaması vsvs devreye giriyor ama oraya çıkana kadar bütçeye göre hepsi aynı sayılır.

TamerKs

80+ Silver
Yani zaten bu alt segmente olanların birbirinden farkı yok hemen hemen mod olarak olsun vsvs daha üst modellerde modlar telefon uygulaması vsvs devreye giriyor ama oraya çıkana kadar bütçeye göre hepsi aynı sayılır.
Telefon modlarını gereksiz buluyorum açıkçası, ben diş macununu sürmeyi üşeniyorum birde telefondan açıp sabitlemeye kalkarsam fırçalamaktan vazgeçerim herhalde. Ayrıca sonuç olarak bir başlık ve sağ sol dönüyor abartılacak bir detayları yok

EmreTRk

80+ Bronze

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Babam oral-b kullanıyor memnun

Top Bottom