Şarkı Reklamı Yapmak

sacmalikk

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni Ambiyans Şarkım
Saçmalık - bilmiyorum
çıktı, ilk şarkım olduğu için nasıl marketting yapmam gerektiğini bilmiyorum şarkımı yaymak için ne yapabilirim?

Tiktok, insta edit arkasına koy, karı kız esc uyuşturucu alkol kullqnmaktan markalardan bahsetmiyorsan TR şartlarında tutmuyor maalesef

En iyi reklam sosyal medya olur büyük ihtimal bı yabancı youtube shortsda videolarin arkasına kendi şarkısını koyuyordu baya patladı videolar onun gibi bir şey yapabilirsin

Belediyeye reklam ver. Otobüs duraklarındaki panolara yazdırsınlar.

Şarkı ritmine göre pek çok hesap aç ve birinde anime editinde kullan , araba editi , siyasi edit , karı kız editinde fln şarkıyı istersen bunlar sütunlu şekilde şekillendir bu tarz yaparsan tutma ihtimali olur

Porsche, Maserati, Bentley, Gucci, Prada, Sarışın, Esmer, gibi kelimeler kullanmadıysan zor. Bizim kitle ritim seviyor maalesef.

Yeni Ambiyans Şarkım
Saçmalık - bilmiyorum
çıktı, ilk şarkım olduğu için nasıl marketting yapmam gerektiğini bilmiyorum şarkımı yaymak için ne yapabilirim?
Bizim millet popüler kültür kölesi. Havlamayı seviyorlar. Dinlenmez falan bir şey olursa canınızı sıkmayın hocam. Millet artık kalitesiz vasıfsız. İçleri boş kendini geliştirememişker ve özenti olarak yaşıyorlar. Biri havladı ünlendi mi hemen dinlemeliyim kafasındalar. Neyse sabaha kadar sürer bu..

Reklam olarak yukarda dendiği gibi editlerin arkasına kullan. Araba F1 cart curt her şey olur. Her yerde paylaş tt ig vs. İlla gören kullanan olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri