berkayyalcıntas
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
kararsız kaldım sizce okuma yazması iyi bi m.2 nv/me ssd mi yoksa normal 500 500 ssd mi farkları ne ?
Bence m2 ssd al ama tabi normal ssd den daha pahalı eğer parayı sorun etmiyorsan m2 ssd alkararsız kaldım sizce okuma yazması iyi bi m.2 nv/me ssd mi yoksa normal 500 500 ssd mi farkları ne ?
hem oyun hemde 3d çizimler yapacağımSadece oyun oynayacaksanız M.2 SSD'ler gereksiz masraf düşük kapasiteli M.2 almak yerine yüksek kapasiteli iyi bir Sata alın. M.2 SSD'ler video editleyecekler için filan avantaj.
Çizim için avantajı yok diye biliyorum sadece video editlemek, renderlamak için iyi oluyor.hem oyun hemde 3d çizimler yapacağım
bide 256 gb bi sata + 2 tb 7200 hardiskmi almalıyım yoksa direkt 500 gb ssd miÇizim için avantajı yok diye biliyorum sadece video editlemek, renderlamak için iyi oluyor.
para önemliBence m2 ssd al ama tabi normal ssd den daha pahalı eğer parayı sorun etmiyorsan m2 ssd al
Para önemliyse bence normal ssd al geç o zamanbide 256 gb bi sata + 2 tb 7200 hardiskmi almalıyım yoksa direkt 500 gb ssd mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para önemli![]()
Kişiden kişiye değişir. Çok videolar filan depolayacaksan 2TB bile bazen yetmiyor bazı youtuberlara 4TB yer filan zor yetiyor ama oyun oynayacaksan 500GB çoğu kişiye yetiyor. Ben kendim az video depolar ve düşük kapasiteli oyunlar oynayan birisi olduğum için sadece 500GB SSD alır geçerim 2TB filan gerek yok benim için.bide 256 gb bi sata + 2 tb 7200 hardiskmi almalıyım yoksa direkt 500 gb ssd mi