Satıcının vicdanına seslenerek yeni işlemci satın aldım ^^

konuyu okurken senin ölücülüğü görünce şöyle olduk
-koşun les bayıldı

Ekler

• IMG_1731.webp
    IMG_1731.webp
    18.6 KB · Hit: 58
4250 TL'den birden 3500'e düşmesi :monkahmm: :pepega:
Üstelik en ucuz ilan onunkisiydi. Bir sonraki en uygun ilan 4500tl, bu satıcı 4250'ten 3500'e razı geldi. Şahsen bence ürünün hakkı 3000-3300 seviyesi. 3500 cömert bile sayılır ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu okurken senin ölücülüğü görünce şöyle olduk
-koşun les bayıldı
Birader ben ölücü değilim yahu :D Satın aldığım fiyat garip mi sahiden? :D Bence son derece adil, hatta cömert diyebiliriz :D

Satıcı kötü degilmis allahtan.Yoksa o gülücüğü...
Dostum ryzen 7 5700x için sence 4250 lira mı adil olur yoksa 3500 lira mı? benim yazdığımda bir gariplik yok ki, ilan verenler absürt fiyatlar yazmışlar. 4700 liraya garantili sıfırı bulunurken 2. el garantisiz ürüne 4250 ödemek mantıklı mı? :/ bence 3500 çok bile, 3000-3300 daha yerinde olurdu

ders niteliğinde oldu benim için
ürün satarken mi, satın alırken mi? hangi davranışını etkileyecek? :D

Dostum ryzen 7 5700x için sence 4250 lira mı adil olur yoksa 3500 lira mı? benim yazdığımda bir gariplik yok ki, ilan verenler absürt fiyatlar yazmışlar. 4700 liraya garantili sıfırı bulunurken 2. el garantisiz ürüne 4250 ödemek mantıklı mı? :/ bence 3500 çok bile, 3000-3300 daha yerinde olurdu
Hayır zaten sen cok guzel anlatmissin istedigini ama ben bir ara emoji yuzunden kavga etmistim.Ne siritiyon lan oyle kes lan falan yazdi(sari sitede degil tabii ki :D)
3500 de düz olmuş güzel olmuş hayirli olsun
anakart olarak da b450ler isini gorur, istanbul ici ilanlar cok zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: emko
Hayır zaten sen cok guzel anlatmissin istedigini ama ben bir ara emoji yuzunden kavga etmistim.Ne siritiyon lan oyle kes lan falan yazdi(sari sitede degil tabii ki :D)
3500 de düz olmuş güzel olmuş hayirli olsun
anakart olarak da b450ler isini gorur, istanbul ici ilanlar cok zaten
sağ ol dostum, kontrol ettim de b450'ler biraz sınırda kalıyor zannediyorum bu işlemciyi tam randımanlı kullanabilmek için. overclock için sınırlandırmalar oluyor çünkü bir çok modelde. şu an b550m değerlendiriyorum. GİGABYTE B550 AORUS ELİTE AX V2 modelinde de bir ilan buldum, satıcı 4000 yazmış. pazarlık edebilirsem buna sıcağım. sence uygun olur mu?

sağ ol dostum, kontrol ettim de b450'ler biraz sınırda kalıyor zannediyorum bu işlemciyi tam randımanlı kullanabilmek için. overclock için sınırlandırmalar oluyor çünkü bir çok modelde. şu an b550m değerlendiriyorum. GİGABYTE B550 AORUS ELİTE AX V2 modelinde de bir ilan buldum, satıcı 4000 yazmış. pazarlık edebilirsem buna sıcağım. sence uygun olur mu?
Dikkat et hocam o modeli su an 0 goremedim ama aorus oldugu icin cok pahalidir bu kadar ucuz olmasi iskillendirdi biraz beni

evet hepsiburadada buldum 13k istiyorlar.2 yer sattigi icin buyuk ihtimal boyle ama yine de ikinci eli 4k olacak bir urun degil

• Beğen
düz mantık vramlerin üstünde soğutucu olsun yeter çipset önemli değil

stock değeri max 126w o işlemcinin

b350m mortar aynı gücü çeken hız aşırtmalı 5600'ü taşıyordu

• Beğen
Adamın bir anda fikir değiştirmesi ilginnçmiş. Anakart konusunda eğer sıfır ise ancak Asus, Msi veya Gigabyte markalarının b450 modelleri alınabilir. İkinci elde ise çok seçenek var. Tavsiyem a520 bile olsa asus tuf gaming, rog strix veya msi gaming pro carbon serilerinden tercih etmeniz.

• Beğen
Arkadaşlar, i5-8600k, 1050ti 4gb bir sisteme sahibim, tam emin değilim ama 9-11 senedir bu sistemi kullanıyor olmalıyım.
Donanım arşivi ikinci el toplama videolarından esinlenerek yeni bir sistem toplamaya karar verdim. İlk parça olarak gözüme bir işlemci kestirdim, satıcıyla aramızda geçen ilginç diyaloğu aşağı iliştiriyorum.
İkinci el fiyatları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce temiz durumda olsa bile 2. el garantisi bitmiş ürünlerde sıfır fiyatına göre ne kadar indirim olmalı? Şahsen ben günümüzdeki fiyatları sıklıkla yadırgıyorum.

Ryzen 7 5700X satın almış oldum.
Bunun haricinde KIOXIA EXCERIA PLUS G3 1TB NVMe SSD satın aldım.
Şimdi anakart satın almaya niyetliyim, 2500-3500 bandında bir anakart almak istiyorum. Önerileriniz olur mu?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şahsi anamla söylüyorum ben gider ilk önce sıfırının fiyatına sonra gelir koyduğu fiyatı değerlendirir arasında çok bir fark yoksa umrumda bile olmaz o satıcıyla iletişime bile geçmem tek yapacağım şey ilanı kaydedip satıcının o fiyatı en diplere çekişini görmek ve mutlu olmak öyle bir çekiyorlar ki diplere sonradan çok komik oluyor izlemesi

• Beğen
Geri