Hala giriyorlar yayınla diye bir tuş var ona bastığım gibi pcsine giriyorum bruh.Bu arada beraber oynardık valo niye kapadınızwtf sajgmasmögasmgkas
Mesaj otomatik birleştirildi:
olm pcyi kapadım direkt askömhasmjökhaskö
kalbime indi napıyorsun KEKW
sur verdiler zaten asmgsagasHala giriyorlar yayınla diye bir tuş var ona bastığım gibi pcsine giriyorum bruh.Bu arada beraber oynardık valo niye kapadınız
Hala giriyorlar yayınla diye bir tuş var ona bastığım gibi pcsine giriyorum bruh.Bu arada beraber oynardık valo niye kapadınız
kaejwhrkjahskjtgh Apex yüklü olan biri hesaba girerse yükle yerine yayınla tuşu çıkıyor bastığım gibi sizin pcdeyim (kötü amaçlar için kullanılmayacaktır ama troll yapılabilir )sur verdiler zaten asmgsagas
Eğer hesabı çevrimdışına alırsa olmaz. Ama hesabı çevrimiçine alıp oynarsa yapabilirsiniz.kaejwhrkjahskjtgh Apex yüklü olan biri hesaba girerse yükle yerine yayınla tuşu çıkıyor bastığım gibi sizin pcdeyim (kötü amaçlar için kullanılmayacaktır ama troll yapılabilir )
CP iniyor olarak gösteriyor,indiğinde oynuyan birinin pcsine bağlanabilicem,yayınla tuşu yeşil olunca.
Alıntıyı görüntüle
O kimmiş la 43gb indirmiş ben baştan beri yüklüyorum daha 10gb indikaejwhrkjahskjtgh Apex yüklü olan biri hesaba girerse yükle yerine yayınla tuşu çıkıyor bastığım gibi sizin pcdeyim (kötü amaçlar için kullanılmayacaktır ama troll yapılabilir )
CP iniyor olarak gösteriyor,indiğinde oynuyan birinin pcsine bağlanabilicem,yayınla tuşu yeşil olunca.
Alıntıyı görüntüle
En az 8-9 kişi gördüm altta yazıyor yayınla için kullanabilir diye,onların hepsine bağlanabiliyorum güzel troll aracıEğer hesabı çevrimdışına alırsa olmaz. Ama hesabı çevrimiçine alıp oynarsa yapabilirsiniz.
gigabit int saO kimmiş la 43gb indirmiş ben baştan beri yüklüyorum daha 10gb indi
10 megabit internetle 44 gb şuan Bu arada aşağıya görsel ekledim o kişiyede bağlanabiliyorum.gigabit int sa
bende o yazı çıkıyor da tıklanmıyor10 megabit internetle 44 gb şuan Bu arada aşağıya görsel ekledim o kişiyede bağlanabiliyorum.Alıntıyı görüntüle