Satın aldığım CP 2077 hesabını veriyorum

Hangi oyun ?

• Cyberpunk 2077 (2 Hesap) Steam

• FIFA 21+ NFS Full seri (Origin)

• Forza Horizon 4 (Microsoft Store)

• Hitman 2 (Steam)

• PES 2021 (2 Hesap) Steam

• Gta 5

• BF 1-2-3-4-5 (Full seri) Origin

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
siz nabıyonuz olm sdgsdıughusıodghgsd

wtf sajgmasmögasmgkas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olm pcyi kapadım direkt askömhasmjökhaskö

kalbime indi napıyorsun KEKW
Hala giriyorlar yayınla diye bir tuş var ona bastığım gibi pcsine giriyorum bruh.Bu arada beraber oynardık valo niye kapadınız :kekw: o.O2

Cp hesap var zaten forza ver konusuda var

Hala giriyorlar yayınla diye bir tuş var ona bastığım gibi pcsine giriyorum bruh.Bu arada beraber oynardık valo niye kapadınız :kekw: o.O2
sur verdiler zaten asmgsagas

nerede o tuş asngmasgmas

sur verdiler zaten asmgsagas
kaejwhrkjahskjtgh Apex yüklü olan biri hesaba girerse yükle yerine yayınla tuşu çıkıyor bastığım gibi sizin pcdeyim (kötü amaçlar için kullanılmayacaktır ama troll yapılabilir :D)

CP iniyor olarak gösteriyor,indiğinde oynuyan birinin pcsine bağlanabilicem,yayınla tuşu yeşil olunca.
54464.PNG

Ekler

• resim_2021-08-05_132755.png
    resim_2021-08-05_132755.png
    615.1 KB · Hit: 52
kaejwhrkjahskjtgh Apex yüklü olan biri hesaba girerse yükle yerine yayınla tuşu çıkıyor bastığım gibi sizin pcdeyim (kötü amaçlar için kullanılmayacaktır ama troll yapılabilir :D)

CP iniyor olarak gösteriyor,indiğinde oynuyan birinin pcsine bağlanabilicem,yayınla tuşu yeşil olunca.
Alıntıyı görüntüle
Eğer hesabı çevrimdışına alırsa olmaz. Ama hesabı çevrimiçine alıp oynarsa yapabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
O kimmiş la 43gb indirmiş ben baştan beri yüklüyorum daha 10gb indi

Eğer hesabı çevrimdışına alırsa olmaz. Ama hesabı çevrimiçine alıp oynarsa yapabilirsiniz.
En az 8-9 kişi gördüm altta yazıyor yayınla için kullanabilir diye,onların hepsine bağlanabiliyorum güzel troll aracı :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri