Murat Aygün
80+
- Reaksiyon skoru
- 388
Savaş vs. konulu oyun önerisi
online olarak bf cod serisi gibi olmasada Insurgency: Sandstorm bakabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu gelebilir 150 tl şuan indirimde indirimsiz 300tlSavaş vs. konulu oyun önerisi
Sandstorm oynuyorum fena değil ama açıkçası hemen sıkıyor beni. Gerçekçi çatışma hissi olarak insurgency serisi fena değil. Ama bf atmosferini daha çok seviyorum ben.online olarak bf cod serisi gibi olmasada Insurgency: Sandstorm bakabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu gelebilir 150 TL şuan indirimde indirimsiz 300tl
bf serisinin eski oyunlarına bakabilirsin aslında günümüzde hala oynanırSandstorm oynuyorum fena değil ama açıkçası hemen sıkıyor beni. Gerçekçi çatışma hissi olarak insurgency serisi fena değil. Ama bf atmosferini daha çok seviyorum ben.
This war of mine'a bakabilirsin çatışma oyunu değil ama yine savaş temalı. İlginç bir oyun. Farklı birşeyler arıyorsan ilgini çekebilir.Savaş vs. konulu oyun önerisi
This war of mine'a bakabilirsin çatışma oyunu değil ama yine savaş temalı. İlginç bir oyun. Farklı birşeyler arıyorsan ilgini çekebilir.
sağolunonline olarak bf cod serisi gibi olmasada Insurgency: Sandstorm bakabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu gelebilir 150 TL şuan indirimde indirimsiz 300tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
veya hem roleplay hemde ufakta olsa hikayesi olsun diyorsanda arma serisine bakabilirsin