Neler Yeni

Savunma sporu yapmak istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Herkese merhabalar 18 yaşındayım ve savunma sporu yapmak istiyorum sizce hangisi iyi olur kilo 86 yardımcı olabilirseniz sevinirim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
hasar almadan savunma sporu öğrenemezsin ki
adı üstünde savunma sporu hasar almayı bilmeden neyi savunacaksın
yok reis güreş dışında önerebildiğin var mı kulaklar hasar aldıkça estetik olarak değişiyor da ondan sevmedim çok fazla ama güreş güzel genel olarak

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
hasar almadan savunma sporu öğrenemezsin ki
adı üstünde savunma sporu hasar almayı bilmeden neyi savunacaksın
öyle de kick-boks Muay-Thai daha çok hoşuma gidiyor fiyatları nasıldır acaba yaşadığım semtte baya salon var

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Attila Alpaslan
Amacınıza bağlı aslında, sırf sokakta kullanmak istiyorsanız Güreş, BJJ gibi şeylerden uzak durun.
Sokak için boks en uygunudur diyebilirim.

Tekme falan isterseniz Kickboks da olur, dirsek de olsun derseniz Muay Thai var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orda kulağı komple alırlar hocam 😂
Ne alakası var hocam?
öyle de kick-boks Muay-Thai daha çok hoşuma gidiyor fiyatları nasıldır acaba yaşadığım semtte baya salon var
Olabilir. Önemli olan hoşunuza giden bir sporu seçmeniz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
kan topluyor sanırım
darbeden dolayı mı

Amacınıza bağlı aslında, sırf sokakta kullanmak istiyorsanız Güreş, BJJ gibi şeylerden uzak durun.
Sokak için boks en uygunudur diyebilirim.

Tekme falan isterseniz Kickboks da olur, dirsek de olsun derseniz Muay Thai var.

Ne alakası var hocam?

Olabilir. Önemli olan hoşunuza giden bir sporu seçmeniz.
kick boks düşünüyorum şuanlık youtubeden çalışılır mı gym salonda boks torbası var

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Attila Alpaslan
darbeden dolayı mı

kick boks düşünüyorum şuanlık youtubeden çalışılır mı gym salonda boks torbası var
YouTube'dan olmaz, gidip hocayla beraber çalışmanız şart. Evde çalışmaya, teknikleri oturttuktan sonra başlayabilirsiniz. Bu da kişiye bağlı 2-3 ay sürer. Öbür türlü çok hata yapar, o hataları alışkanlık haline getirirsiniz. Kısacası yanlış tekniğe alışır, kas hafızası edinirsiniz. Sonradan hatalarınızı düzeltmek aşırı zor olur.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
YouTube'dan olmaz, gidip hocayla beraber çalışmanız şart. Evde çalışmaya, teknikleri oturttuktan sonra başlayabilirsiniz. Bu da kişiye bağlı 2-3 ay sürer. Öbür türlü çok hata yapar, o hataları alışkanlık haline getirirsiniz. Kısacası yanlış tekniğe alışır, kas hafızası edinirsiniz. Sonradan hatalarınızı düzeltmek aşırı zor olur.
dediğim gibi yaşadığım yerde bi dünya kick boks salonu var merdiven altı pahalı olacaklarını düşündüğümden dolayı böyle bir çözüme başvurmak istedim :D

çok doğru o zaman en iyisi hoca ile çalışmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom