Neler Yeni

🔥İndirim Schafer 2 Lt Çelik Termos 🔥😱425 TL

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Yavuz
2 tane çektim eyvAllah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Evde eksikti ilaç gibi geldi, teşekkürler bro.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
dünyanın en kötü termosu olabilir, aynısı var 2 saat sıcak tutmuyor iade almıyor schafer firması.
Garantiye gönderdiler değiştirdiler süre bi tık uzadı ama yinede beklentileri karşılamıyor yada sorunlu cihazlar bana denk geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Yavuz

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Yakup Bolat
dünyanın en kötü termosu olabilir, aynısı var 2 saat sıcak tutmuyor iade almıyor schafer firması.
Garantiye gönderdiler değiştirdiler süre bi tık uzadı ama yinede beklentileri karşılamıyor yada sorunlu cihazlar bana denk geldi.
Hocam 2 senedir aynı modeli kullanıyorum 5-6 saat yola gittim sıcacık çayımı içtim neye göre söyledin bunu sendekinde vardır bir sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım da bu markaya güvenemedim 😀
Ben kullanıyorum al pişman olmayacaksın. Fiyatina gore muazzam bir şey. Fotoğraf atayım istersen 😅

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 2 senedir aynı modeli kullanıyorum 5-6 saat yola gittim sıcacık çayımı içtim neye göre söyledin bunu sendekinde vardır bir sıkıntı

Ben kullanıyorum al pişman olmayacaksın. Fiyatina gore muazzam bir şey. Fotoğraf atayım istersen 😅
Hocam ben kullanmaya çalışıyorum bazı sıcak tutma taktikleri var ama denedim işe yaramadı, acayip hava kaçırıyor bence ama firma kabul etmiyor bu yüzden THH ye başvurmak zorunda kaldım, Kahramanmaraş şubesindeki müdürü ''nereye şikayet ederseniz edin elinizi ardınıza koymayın'' dedi.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Yakup Bolat
Hocam ben kullanmaya çalışıyorum bazı sıcak tutma taktikleri var ama denedim işe yaramadı, acayip hava kaçırıyor bence ama firma kabul etmiyor bu yüzden THH ye başvurmak zorunda kaldım, Kahramanmaraş şubesindeki müdürü ''nereye şikayet ederseniz edin elinizi ardınıza koymayın'' dedi.
Aldığım üründe bir problem vardır. Bende böyle bir sıkıntı yok çok memnunum.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Aldığım üründe bir problem vardır. Bende böyle bir sıkıntı yok çok memnunum.
işte bende onu anlatmaya çalışıyorum adamlara anlamıyorlar, gelin birlikte test edelim diyorum onada yanaşmıyorlar

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Yavuz

Baktım da İstanbul merkezli firma. Alıcam galiba 😀

Top Bottom