Scirocco vs Megane 4

Son çare megane ozaman konuşup ne olacağına bakacağım nekadar scirocco tercih etsemde genel şartlar benzin fiyatinin gerçekliği can yakıyor.
Toyota corolla niye bakmiyonuz hocam

Dizel ile benzin farkını cok net bir şekilde belirtmişsiniz..
240tl mi cok iyi la ben 100km de 500 ödüyorum :) benzinli almayin arkadaşlar
sırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..

hocam siz ne bilirsiniz 100km gidipte 240tl ödemeyi !
Agalar amacınız para ise LPG ile yarışılmaz.
Gider 1.6 corolla alırsın yakıtı koklaya koklaya kullanır.
Hem daha fazla km yaparsınız hem de daha az para çıkar cebinizden.
Ama performansları bir olmaz.Ara hızlanmalarda olsun top speed de olsun arabaya bindiğinizi hissedersiniz benzinde.
Dizel bir süre sonra yapısı gereği bayılacaktır eğerki çok güçlü bir dizel değilse.

Merhaba, bugün mahallede gezerken satılık "Megane 4" gördüm kendisi icon paket ve sadece kaput boyalı olduğu söylendi. Herhangi bir trameri yok. Kendisi extralı olarak sunroof, jant ve Tesla ekran dahildi ancak abimin bir arkadaşı kendi "Scirocco'sunu" satıyor ve araba diğer Scirocco'lara göre çok temiz kullanılmış ve hiçbir şeyi yok. Benim hayal arabam Scirocco ama şu anki aile arabamız Peugout 301 ve artık bize yetmemeye başladı. Ben Scirocco'yu beğeniyorum ancak gerçekçi bakarsak Megane daha yeni ve daha teknolojik. Kararsız kaldım fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Birbirlerinin muadili ürünler değil üretimi son bulmuş coupe form bir araç ile 4 kapı sedan aile aracını kıyaslayamayız.
İç hacim, 2. el piyasası vs 1.3 tce bir megane işinizi fazlasıyla görecektir scirocco modele hiç bulaşmayın derim.

Geri