Toyota corolla niye bakmiyonuz hocamSon çare megane ozaman konuşup ne olacağına bakacağım nekadar scirocco tercih etsemde genel şartlar benzin fiyatinin gerçekliği can yakıyor.
Toyota corolla niye bakmiyonuz hocamSon çare megane ozaman konuşup ne olacağına bakacağım nekadar scirocco tercih etsemde genel şartlar benzin fiyatinin gerçekliği can yakıyor.
Hocam corolla severim ama uzun bi süre 301den önce kullanmıştık biraz farklı bi araba olsun istiyorum.Toyota corolla niye bakmiyonuz hocam
sırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..Usta araba dediğin benzinli olur.
Traktör mu tır mı dizel araba mı olur.
240tl mi cok iyi la ben 100km de 500 ödüyorumsırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..
hocam siz ne bilirsiniz 100km gidipte 240tl ödemeyi !
Dizel ile benzin farkını cok net bir şekilde belirtmişsiniz..sırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..
1.5 bluedci var 23 dusterde yanlış bilgilendirme olmaması içinsırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..
240tl mi cok iyi la ben 100km de 500 ödüyorumbenzinli almayin arkadaşlar
Dizel ile benzin farkını cok net bir şekilde belirtmişsiniz..
240tl mi cok iyi la ben 100km de 500 ödüyorumbenzinli almayin arkadaşlar
Agalar amacınız para ise LPG ile yarışılmaz.sırf 1.5 bluedci yok dedikleri için bayiler yeni kasada köy duster almadı ..
Birbirlerinin muadili ürünler değil üretimi son bulmuş coupe form bir araç ile 4 kapı sedan aile aracını kıyaslayamayız.Merhaba, bugün mahallede gezerken satılık "Megane 4" gördüm kendisi icon paket ve sadece kaput boyalı olduğu söylendi. Herhangi bir trameri yok. Kendisi extralı olarak sunroof, jant ve Tesla ekran dahildi ancak abimin bir arkadaşı kendi "Scirocco'sunu" satıyor ve araba diğer Scirocco'lara göre çok temiz kullanılmış ve hiçbir şeyi yok. Benim hayal arabam Scirocco ama şu anki aile arabamız Peugout 301 ve artık bize yetmemeye başladı. Ben Scirocco'yu beğeniyorum ancak gerçekçi bakarsak Megane daha yeni ve daha teknolojik. Kararsız kaldım fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.