havalıhayalet
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba, logitech'in sunduğu içine script ile kod atabildiğimiz logitech dışında mouselar var mı? Malum logitech çok pahalı
Tepmeme makrosu gibi zımbırtılar için mi kullanacaksın?Merhaba, logitech'in sunduğu içine script ile kod atabildiğimiz logitech dışında mouselar var mı? Malum logitech çok pahalı
evetTepmeme makrosu gibi zımbırtılar için mi kullanacaksın?
Razer logitech ve a4tech bloodyler dışında dediğin şey olmuyor hepsi pahalı ürünler
yeni mouse almam lazım olmuşken bu özelliği olsun istiyorum. hangi modellerde olduğunu nasıl anlayacağım kablosuz alacağım çünküRazer logitech ve a4tech bloodyler dışında dediğin şey olmuyor hepsi pahalı ürünler
Önemli olan mouse modeli değil yazılımı g hub bloodycore yada Razerin uygulamasını destekliyor olmalı birde 5 7 tuşlu olmalıyeni mouse almam lazım olmuşken bu özelliği olsun istiyorum. hangi modellerde olduğunu nasıl anlayacağım kablosuz alacağım çünkü
teşekkür ederim araştıracağımÖnemli olan mouse modeli değil yazılımı g hub bloodycore yada Razerin uygulamasını destekliyor olmalı birde 5 7 tuşlu olmalı
Ben merak ediyorum bu kodları scrpitleri nereden buluyorsunuz? Bulmak bu kadar kolay mı yav. G402 var abimde aklıma gelmişti bir ara sırf merakımdan baktım bulamadım ben zor bir şeyse nasıl buluyorsunuzMerhaba, logitech'in sunduğu içine script ile kod atabildiğimiz logitech dışında mouselar var mı? Malum logitech çok pahalı
Enai avcıları parayla satıyor onun dışında ya kendin yazmayı öğreniyorsun yada sağdan soldan dipte köşede kalmış kodları kullanıyorsun zor bir şey değil cursor hareketi simüle ettiriyorsun x y formatındaBen merak ediyorum bu kodları scrpitleri nereden buluyorsunuz? Bulmak bu kadar kolay mı yav. G402 var abimde aklıma gelmişti bir ara sırf merakımdan baktım bulamadım ben zor bir şeyse nasıl buluyorsunuz![]()
Var ya bu zamana kadar hiç hile kullanmadım. Cs bir yandan Pubg bir yandan o kadar çok hile var ki sırf merakımdan bakayım dedim zaten benim fareme olmuyor da nasıl yapıyorlar ne kadar zor diye hiçbir şey bulamadım amaEnai avcıları parayla satıyor onun dışında ya kendin yazmayı öğreniyorsun yada sağdan soldan dipte köşede kalmış kodları kullanıyorsun zor bir şey değil cursor hareketi simüle ettiriyorsun x y formatında![]()
İşe yaramıyor o yapay zekanın scripti yazabilmesi için önce örnek kod lazım ve kodun nasıl çalışacağını anlayıp mantığa göre oyuna göre yazması lazım onu yapamaz scriptlerin amacı ters işlem yapması pubgdeki mouseu aşağı kaydırmak gibiyapay zekaya yazdırmayı deneyin, belki yabancı forumlardan falan bulur.
Bu hile değil makro ikisi aynı değil makro legacy yazılımla yapılırsa banlatmaz ama hile her şekilde banlatırVar ya bu zamana kadar hiç hile kullanmadım. Cs bir yandan Pubg bir yandan o kadar çok hile var ki sırf merakımdan bakayım dedim zaten benim fareme olmuyor da nasıl yapıyorlar ne kadar zor diye hiçbir şey bulamadım amaAz daha kanser ederlerse beni gidicem abimin eski Lucitik G402'sini alıp PUBG için yapacam da olmayacak.
Şimdi bir düşündüm de o da zor yav. Her silah için ayrı ayrı merminin gittiği yerin kordinatı mı yazacaksınEnai avcıları parayla satıyor onun dışında ya kendin yazmayı öğreniyorsun yada sağdan soldan dipte köşede kalmış kodları kullanıyorsun zor bir şey değil cursor hareketi simüle ettiriyorsun x y formatında![]()