Ağırlık farkıda var sanırım ama hiç önemli değil deathadder v3 düşünüyordum fakat bunları önerdiler bunlardan birini alacağım muhtemelen ama atk için sorunlu vs deniyor böyle bir sıkıntısı vs var mı biliyor musunuz acabaAtk z1 ek olarak kablolu 8k veriyor bataryası daha fazla ve aralarında boyut farkı var
ben soruna rastlamadım ne sorunu var diyorlar kiAğırlık farkıda var sanırım ama hiç önemli değil deathadder v3 düşünüyordum fakat bunları önerdiler bunlardan birini alacağım muhtemelen ama atk için sorunlu vs deniyor böyle bir sıkıntısı vs var mı biliyor musunuz acaba
Garantidir vs atkdan uzak durun gibi forumlar gördüm farede sıkıntı var diyen çokben soruna rastlamadım ne sorunu var diyorlar ki
Elin büyük ise atk. Normal boyutta ise scyrox tercih et. Scyrox daha iyi garanti olarak anca küçük mouse tabii. Eliniz normal ise sorun yok ancak büyük ise ve claw değil iseniz size cehennemi yaşatacak.Normalde deathadder v3 düşünüyordum fakat herkes bu fareleri önerdi sizce hangisini almalıyım, neden?