Neler Yeni

Scyrox V6 vs Atk Z1

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Kara
Bütçe
2700
Normalde deathadder v3 düşünüyordum fakat herkes bu fareleri önerdi sizce hangisini almalıyım, neden?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Musa Topçu
Atk z1 ek olarak kablolu 8k veriyor bataryası daha fazla ve aralarında boyut farkı var

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atk z1 ek olarak kablolu 8k veriyor bataryası daha fazla ve aralarında boyut farkı var
Ağırlık farkıda var sanırım ama hiç önemli değil deathadder v3 düşünüyordum fakat bunları önerdiler bunlardan birini alacağım muhtemelen ama atk için sorunlu vs deniyor böyle bir sıkıntısı vs var mı biliyor musunuz acaba

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Musa Topçu
Ağırlık farkıda var sanırım ama hiç önemli değil deathadder v3 düşünüyordum fakat bunları önerdiler bunlardan birini alacağım muhtemelen ama atk için sorunlu vs deniyor böyle bir sıkıntısı vs var mı biliyor musunuz acaba
ben soruna rastlamadım ne sorunu var diyorlar ki

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Normalde deathadder v3 düşünüyordum fakat herkes bu fareleri önerdi sizce hangisini almalıyım, neden?
Elin büyük ise atk. Normal boyutta ise scyrox tercih et. Scyrox daha iyi garanti olarak anca küçük mouse tabii. Eliniz normal ise sorun yok ancak büyük ise ve claw değil iseniz size cehennemi yaşatacak.

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Kara
Elin büyük ise atk. Normal boyutta ise scyrox tercih et. Scyrox daha iyi garanti olarak anca küçük mouse tabii. Eliniz normal ise sorun yok ancak büyük ise ve claw değil iseniz size cehennemi yaşatacak.
Hocam normalde deathadder v2 mini kullanıyordum küçük geliyor diye basilisk v3 e geçtim 1 yıl kullandım sıkıntı çıktı iade ettim daha çok palm arada clav kullanıyorum ATX daha mı mantıklı

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Hocam normalde deathadder v2 mini kullanıyordum küçük geliyor diye basilisk v3 e geçtim 1 yıl kullandım sıkıntı çıktı iade ettim daha çok palm arada clav kullanıyorum ATX daha mı mantıklı
1742116784776.png

Farkları bunlar. Sen karar ver bence. Basilisk v3 simetrik mouse değil ondan kaymış. Bence v6 tercih et.

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz Kara
Alıntıyı görüntüle
Farkları bunlar. Sen karar ver bence. Basilisk v3 simetrik mouse değil ondan kaymış. Bence v6 tercih et.
Hocam özelliklerinden dolayı ve boyundan dolayı atk daha mantıklı gibi geldi ama içinden dongle çıkmıyorsa almam muhtemelen atk nin yapısı V2 miniye benziyor V2 miniyi 2-3 yıl kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,290
Üyeler
169,976
Son üye
saliho18
Top Bottom