🔥İndirim Seagate One Touch 1TB HDD 2499 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
Dip fiyat, Amazon indirim kuponu falan denk getirirseniz daha da düşer.

1769547546233.webp

One touchın bir özelliği var mı

Dip fiyat, Amazon indirim kuponu falan denk getirirseniz daha da düşer.

Alıntıyı görüntüle
PC oyun kütüphanesi yada data arşivi olarak kullanabilir miyiz?

PC oyun kütüphanesi yada data arşivi olarak kullanabilir miyiz?
Aslında bahsettiğin şeyler birbirinden çok farklı hocam.

Data arşivi için çok iyi bir seçim olur. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bazı yedekleme yazılımları da vardı bu HDD için.

Ama oyun için aynı şeyi söyleyemem. Oyunları bunda çalıştıracaksaniz yükleme ekranları 3 4 kat daha uzun sürebilir. spider man, cyberpunk 2077 gibi açık dünya oyunları verileri anlık olarak diskten çeker. Bu durumda HDD yavaş kaldığı için kaplamaların geç yüklenmesi veya anlık takılmalar yaşayabilirsin. Stardew valley, lol gibi oyunlar için bir problem oluşturmaz ama.

Arkadaşlar HDD alın aldırın, ülkemizde yavaş yavaş satıştan kalkıyor hiçbir yerde sıfır SATA HDD bulunamıyor. SSD fiyatları bu kadar artmışken, veri arşiviniz varsa, aile fotoğraflarınızı arşivlemek için uzun yıllar cold storage olarak kullanabilmek için SSD'den daha dayanıklı bir alternatif.

Geçen sene 600 e 512gb ssd almıştım vay be

2007 ya da 2008 de bin liraya almıştım bundan tabi biraz büyüğü ve fişli olanı 😀hâlâ çalışıyor. O zamanlar maaşımdan baya bir fazlaydı. Yıllardır fotoğraf ve video depolarım baya sağlam çıktı.

Taksitlendirebilsek güzel olurmuş da peşin alınır mı bilemedim

kamu spotu: imkanınız varsa önemli verileri en az 2 hard diske arşivleyin ve düzenli yedek alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,425
Üyeler
188,106
Son üye
baysım33
Geri