Neler Yeni

SearchApp (Fix) Hızlandırma

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
An10im1i
Gördüm ki bazılarınız çok zorlanıyor.
İçerik bulmakta zor tabi.
Buyrun size Türkçe içerik.

Sırayla talimatları deneyin. Gizlilik endişeniz yoksa sanal asistanları bile kullanabilirsiniz.

Bunların hiç birini okumadan seri düşünerek cevap vermek gerekirse.
Muhtemelen işletim sisteminizi bozdunuz yahut güncelleme sonrası optimizasyon yaptınız. O da gitti ne var ne yok sildi. Bu durumda durduk yere akıllı getirme ve temel windows bileşen ve servisleri elle veya gecikmeli başlamaya dönüştü. Hatta zorla uyku moduna aldınız veya açılmasını engellemek için kod girdiniz.

O zaman size telemetrisiz hızlı arama uygulaması gerekebilir.
Tabi bizim amacımız sistemi orijinal kullanmak o nedenle asıl kaynağını sizle paylaştım.

Ekte izin verirse PDF halini paylaşacağım. Malum Microsoft bazen sayfaları silebiliyor. Evet, yönetim PDF kısıtlaması koymuş. Eh şansınıza küsün.

Bunun dışında SearchApp hariç SearchIndexer sağlıklı çalışıyor mu?
Öncelikler değiştirilmiş mi kontrol etmeniz gerekebilir.

Windows'a bedava düzeltme geri bildirimi sağlamak istemediğim için bazı yöntemleri kendime saklıyorum. Yine de ipucu vereyim, custom windows kullananlarda sistem hataları fazla, düzeltmek için mecburen temiz yükleme lazım. Bu durumda en son güncel Windowsu indirdiğinizden emin olun.

Merak etmeyin. Windows sorunları çözerken ve güncelleme yayınlarken siz sıkılmayın diye başka kısımları bozacaktır. Yamaya yamaya ilerleyin...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,184
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom