Seçim yaklaştıkça Dolar/Altın ve teknolojik alet fiyatları düşer mi?

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,530
g29 alayı düşünüyorum sıfırları 6000tl 2.elleri 4900tl sizce biraz daha beklersem sıfır alabilir miyim

İnanmıyorum. Fiyat düşmez ama asgari maaşı köklerler sonra da ülkeyi batmış bir şekilde sıradaki CB' ye teslim ederler.

g29 alayı düşünüyorum sıfırları 6000tl 2.elleri 4900tl sizce biraz daha beklersem sıfır alabilir miyim
Ya şimdi oy toplaması lazım beyfendinin indirmesi süpriz olmaz onu söyliyim baktın ocakta ne iniyo ne düşüyo al kanka zaten ne olcaksa ocakta olur gibime geliyo

Diyeceğim şey yanlış yorumlanmasın dikkat çekmesi açısından söylüyorum.
Mezarından atam çıkıp gelse 40 takla atar ülkeyi kurtarmak için o derece kötü durumdayız.

CB 28 ekimde 100.yıla özel yıl sonuna kadar gençler için elektronik eşylarda KDV nin kaldırılacağını söyledi ama ben inanmıyorum şahsen şansını deneyip bekliyebilirsin (:

CB 28 ekimde 100.yıla özel yıl sonuna kadar gençler için elektronik eşylarda KDV nin kaldırılacağını söyledi ama ben inanmıyorum şahsen şansını deneyip bekliyebilirsin :)
Harika olur var ya böyle bir şey olsa :D

Elektronikte kdv sıfırlayacak diye ben bir ömür rezillik çekemem. 3 sene rezillik seçmeye razıyım yeter ki gitsin.
Ya kim gelirse gelsin daha bu ülkeyi yanlış anlaşılmasın Hz. Muhammed (sav) gelse dahi kurtaramaz o kadar batırdılar. Rabbimin gücüne gitmesin bu yazdığım ülkenin durumu bu..

Düşmesini beklemeyin bugün aldığınız ürün yarın daha pahalı oluyor belki black friday de bişeyler olabilir

Amerika'da kriz bekleniyor. Dolar daha da artacak.

Geri