Zaten konuyu direk gamepad olrak açtım bence de alınmaz gibi ak680 daha mantıklıklavye alınmaz gamepad alınır ikisine de sahibim sorusu olan sorabilir
ben yetişemedim kupon tükendi.aldık 1 tane eyvallah bf6 yı klavye mouse yerine bununla bir deneriz artık
2 haftada bir bu fiyatlara düşüyor zaten pek bir şey kaçırmadın boşver. 100 200 TL daha pahalıya Claw's Tactical Combat Gamepad çok daha mantıklı onu kovalaben yetişemedim kupon tükendi.
ben 2. kol olarak aldım geympovirden yana sıkıntı yok maksat yedekte dursun bir daha bu fiyatlarda görmeyizÇünkü bu gibi gamepadlerde hall efect bulunuyor bu sayede drift sorunu olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.kol olarak alacaktım
aynı şekil geympovirinki daha güzel bi tasarım benceama varya yalan yok Gamepower 1000 TL'ye düşse onu alırdım ihtiyacım olmasa bile. O kolun görünüşü Secuziden bence çok çok daha güzel.
bf gibi oyunları konsol ile oynayanlara uzaylı gözüyle bakıyorum sniperde nişan alana kadar sinir krizi geçiriyom benaldık 1 tane eyvallah bf6 yı klavye mouse yerine bununla bir deneriz artık