Neler Yeni

🔥İndirim SEDUNA THUNDER PRO KOLTUK 3899TL AMAZON

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Günlük 4-5 saatlik kullanımda nasıl oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlük 4-5 saatlik kullanımda nasıl oluyor
koltuk ergonomik normalden biraz büyük ben rahat ediyorum. şuan bugünkü 6. saatim ve hiçbir ağrı sızı yorulma vb. bir şey yok.

M.R.Ö.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Rüzgar Öztunca
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,Öneri,pc,karışık konular.

WhoCares

80+ Gold
bunun bir modeli daha var arkasındaki bel kısmını destekleyen alacaksanız o modeli tercih edin bunda arkadaki mekanizmayı kırarsınız :kekw:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Güzel fiyatmış en son 5000 e görünce şok geçirmiştim. Alsam mı acaba çok rahat ama sırt kısmı dayanıksız duruyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Volkan

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Mert Çevik
Ürünün yorumları karışık; bazı kullanıcılar üründen memnun kalmış, bazıları ise montaj zorlukları ve dayanıklılıkla ilgili sorunlar yaşamış. Eğer yorumları dikkate alırsak:

1. Rahatlık ve Konfor: Genel olarak olumlu yorumlar mevcut, yani ürün rahat ve konforlu görünüyor.
  2. Montaj: Montaj işlemi bazı kullanıcılar için zor olmuş. Eğer montaj konusunda kendinizi rahat hissetmiyorsanız, bu bir sorun olabilir.
  3. Dayanıklılık: Dayanıklılık konusunda bazı endişeler var. Ürünün uzun ömürlü olup olmadığına dair yorumları dikkate almak önemlidir.
Sonuç olarak, eğer montaj ve dayanıklılık konularını göze alabiliyorsanız ve ürünün rahatlık açısından sundukları size uygun görünüyorsa, ürünü alabilirsiniz. Ancak montaj ve dayanıklılık gibi potansiyel sorunları göz önünde bulundurmalısınız.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Sinan
Bursa' da oturan varsa Osmangazi de Acarlı masa sandalye ye bir uğrasın ben oradan sandalye almıştım buna benzer 3 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta oturma yerine fazladan sünger ekletmiştim imalat yeri olduğu için sıkıntı çıkarmadılar.
Mutlaka bu gibi sandalye alacaksanız sandalye üreticilerini gezin hem daha ucuza hem de daha iyisini alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Fatih ÖKSÜZOĞLU
Arkadaslar 1.5 yil oldu , yazin kullanirim diye xdrive in en iyi derilerinden birinin yanina aldik su an xdrive i satacagim .

Sahsi olarak 95 kiloyum ve vucudum deride terliyor.
Seduna da bu oran minimum. Malzeme dayaniksiz gibi gozuksede gunluk min. 4 saat oturan bana hala dayaniyor. Ben yatarak ayagimi masaya uzatarak oturan biriyim o yuzden sirt sinirlamasi dayanan hicbir koltugum olmadi . Sadece size tavsiyem sirti amortisorlu ofis koltugum var bulabilirseniz o tarz bisey bulamazsaniz net fp bir koltuk bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
bunun arka ayrı yatıp kalkmıyor sanırım ofiste var o çok kötü komple yatıyor oturduğun yerle
oturduğunuz kısım çok az yatıyor. mesela sırt 40 derece yatıyorsa oturduğumuz yer 5-10 derece yatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,265
Üyeler
160,216
Son üye
SangSan
Top Bottom