Şeffaf dış plaklarina 90 bin TL normalmi

. 1 yılda aşırı bir fark oluşur mu tedavi sürecinde?
Baştan fiyatda anlaşırsanız sıkıntı yok ben 10000TL ye anlaştım 2000 peşin 8000 taksit taksit ben başladığımda dolar 8TL idi tedavi bitmeye yakın 20 22 lira idi

bir yere baktım 90 bin dedi suanda medicana hastanesi var orası 70 bin dedi randevu alıp gidecegim oraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal telde ağrı oluyormuş kırılma ihtimali varmış ve bence çirkin bir görüntüye sahip plak daha rahat taktığını senden başkası anlamaz ama bir şeyler yerken plakın hep çıkması gerekiyor diye duydum gündede en az 20 saat takılı olacakmış 4 saat çıkartabiliyorsun yani ağızından onu bir tek o eksi yönü plakın
Tak çıkar hijyeni zor olmaz mı ya? Öfff ne kokar ha o

Baştan fiyatda anlaşırsanız sıkıntı yok ben 10000TL ye anlaştım 2000 peşin 8000 taksit taksit ben başladığımda dolar 8TL idi tedavi bitmeye yakın 20 22 lira idi
çok uzun mu sürüyor yani?

Tak çıkar hijyeni zor olmaz mı ya? Öfff ne kokar ha o
o yuzden zaten mecbur plakı takmadan dişlerini ve plakı temizlemen gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok uzun mu sürüyor yani?
tedavi süresinden bahsediyorsan ona doktor karar veriyor bana mesela 10 adet plak getirdi hepsini 10 gun taktım 100 gun içinde tedavim bitiyor doktor karar vericek ona

İlk defa diş tedavisi göreceksen, plağa gerek yok. Diş telleri olur. İkinci tedavi için plak öneriyorlar.

İlk defa diş tedavisi göreceksen, plağa gerek yok. Diş telleri olur. İkinci tedavi için plak öneriyorlar.
neden kısa süreli bir tedavi olacakmıs zaten doktor dis teli takmak ve cıkartmak dislere daha cok zarar verir dedi

Geri