Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 514
- Konu Sahibi Konu Sahibi
çakaldan iyiSadece en eskiden beri parçasını beğeniyorum diğerleri pek hoşuma gitmedi yada benim tarzım değil
çakaldan iyiSadece en eskiden beri parçasını beğeniyorum diğerleri pek hoşuma gitmedi yada benim tarzım değil
çok genel bir şekilde sormuşsunuz. Dünya genelinde derseniz Drake, Kendrick Lamar, 21 Savage, Central Cee, Carti, Travis gibi isimler söylenebilir. Yerel olarak diyorsanız Uzi, Wegh, Joker, Salvo, Norm, Cashflow isimleri söylenebilir.kimdir pekki
Saydığın isimler birbirinden aşırı farklı tipte şarkılar üretiyorken nasıl ardı ardına yazabildin anlayamadım.çok genel bir şekilde sormuşsunuz. Dünya genelinde derseniz Drake, Kendrick Lamar, 21 Savage, Central Cee, Carti, Travis gibi isimler söylenebilir. Yerel olarak diyorsanız Uzi, Wegh, Joker, Salvo, Norm, Cashflow isimleri söylenebilir.
Hocam ciddi misiniz yoksa trol mü ?Ben fero varken Şehinşah nasıl en iyisi olsun
Fero bey kardeşim Türkçe rapin 1 numarasıdırHocam ciddi misiniz yoksa trol mü ?
+1Ben fero kadar abartı repci görmedim, tamam iki üç güzel şarkısı var da diğerleri tırt gidip kulaklığı takıp ben fero dinleyen kaldı mı bilemiyorum
Onları aynı kefeye koymadım, sadece soruya genel örnek verdim. Tarzları farklı olduğunun farkındayım zaten. Bu newschool/modern rap'te en iyi olmadığını değiştirmiyor.Saydığın isimler birbirinden aşırı farklı tipte şarkılar üretiyorken nasıl ardı ardına yazabildin anlayamadım.