Neler Yeni

Şehir veya krallık kurulan ve aksiyon olan oyun önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Stratejik bir oyun olsun. Yani attığımız adımların kararların mantıklı bir sonucu olsun.
Ticaret, ekonomi falan olsun. Halkım olsun.
Ama sadece tuşlara bas karar ver oyna, sağ yukarıdaki rakamlar değişsin falan olmasın. Aksiyon olsun yani ben bir karakteri kontrol edeyim fps tarzı.

Böyle bir oyun var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Toprak
Benim aklıma age of empires geliyo ama aksiyon yaşatabilirmi sana bilmiyorum
bide company of heros geliyo aklıma

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Bunları içeren iyi bir oyun olsa adını duyardın zaten. Bannerlord var saydıklarını iyi yapan ama zaten biliyorsun. Conqueror's Blade var fakat oynamadım. Freeman Guerrilla Warfare var. Kenshi iyidir fakat tam olarak istediğin mi emin değilim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunları içeren iyi bir oyun olsa adını duyardın zaten. Bannerlord var saydıklarını iyi yapan ama zaten biliyorsun. Conqueror's Blade var fakat oynamadım. Freeman Guerrilla Warfare var. Kenshi iyidir fakat tam olarak istediğin mi emin değilim.
Bannerlord iyi yapamadığı için yeni oyun aradım.
Yani videoları izledim Enis Kirazoğlu'nun görevler saçma. Bir görev misal köleleri alıyorsun başka birine satıyorsun sattığın kişi elimde köle var satmak ister misin diyor.
Yapay zeka sorun. Sonra kral olmuşsun köylü sana göre işim var diyor.
Tabi bunlar erken erişimde iken çekilen videolarda gördüklerim. Düzeltildi mi?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bu Mount&Blade,
Bannerlord al oyna bence tarif ettiğin her şey var.

Edit: Bannerlord ile ilgili mesajını yeni gördüm, onun alternatifi bir oyun bilmiyorum maalesef.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Mount&Blade,
Bannerlord al oyna bence tarif ettiğin her şey var.

Edit: Bannerlord ile ilgili mesajını yeni gördüm, onun alternatifi bir oyun bilmiyorum maalesef.
Peki o tarz hatalar oyun zevkini kaçırır mı? Bannerlord 60 TL değer mi? Kimisi 3 saatte sıkıldım kimisi 30 saat sonra sıkıcı diyor.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bannerlord tarzı bir şey istiyorum ya.
Warband : D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki o tarz hatalar oyun zevkini kaçırır mı? Bannerlord 60 TL değer mi? Kimisi 3 saatte sıkıldım kimisi 30 saat sonra sıkıcı diyor.
O tarz oyun seviyorsan o hatalar oyunun zevkini kaçırmaz zaten köle taciriyle çok işin olmuyor köleyi satıyorsun daha işin kalmıyor birde zaten köylü krala görev vermiyor sen görev istiyorsun benim bildiğim o tür şeyler zevki kaçırmıyor

ben önermiyordum çünkü oyun bana göre biraz ağır ve sıkıcı geliyordu ben RDR 2 seviyordum ama sen bu oyunu sevdiysen al oyna pek bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Civilization 5&6, Total War TROY SAGA Belki tatmin edecektir fakat CIV icin iyi bir tarih ingilizcesi şart. Strateji doyumu çok yüksek Total War serisinin fakat aksiyondan ne denli keyif alırsın o sana kalmış.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Kingdoms and Castles,
Medieval Dynasty
Going Medieval
Age Of Empires 4 - 3
Valheim
Frozenheim
Crusader Kings III
Bannerlord

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bence bahsettiğin özellikleri karşılayan bir oyun olduğu için sıkılmazsın, ayrıca 60 TL hak edecek bir oyun.

Top Bottom