Neler Yeni

Sekiro shadow die twice'da takıldım yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ahmet anıl
Ederim nerede takıldın bu sefer?
Reis kusura bakma görmedim.
1689626698750.png

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Kn mektup çıktı ama hallettim bi adam görev verdi ,kuro ile konuştuktan sonra tekrar gittiğimde ordaydı.
2 yol var isshin e giden. Ashina castle'da çatıya çıkan merdivenin yanında bi yol var, önünde 2 mavi bornozlu (biliyorum kimono o) adam var. Arkalarında panel var, paneli kırıp, aşağıya iniyosun merdivenden, 3-4 tane kuş adam var. Kestikten sonra odanın sonunda solda merdiven var Isshin-sama'nın odasına gidiyo. Ya da daha basiti, genichiro'yu yendiksen sonra aşağı iniyosun kuro nun odasına. Orda indiğin merdivenin karşısında bir pencere var, tahta pervazla örtülü az yüksek bi yerde, merdiven var. Çık oradan yanlış hatırlamıyorsam, sağ dönüp gördüğün küçük kuleciğe gidiyodun. Yanlışsa da küçük kuleciğe gidiceksin.

Bende şuan aktif olarak oynuyorum, son boss tayım. Yolun açık olsun. Perfect parry'e iyi çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mibu Village mi orası?
bende mibu da tepedeki idol tarafına benzettim ama daha sıkışık duruyo. Corrupted Monk un olduğu orman tarafı gibi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Son Bossta tüm günümü harcamıştım kolay gelsin.
Eyvallah. Genichiro da 2 hafta harcamıştım, bakalım bunda durum nasıl olacak :)
Topluluktan falan sıkıştığım yerde tartışma açıyorum, oyunun topluluğu sağ olsun çok yardımcı oluyorlar. Güzel taktikler aldım, bakalım sakin kafayla girince durum ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ahmet anıl
Mibu Village mi orası?
Bi pompalı tüfekle sıkan boss vardı onu yendim.
Yukarı doğru ilerleyince burda bi adam olması gerekiyormuş. Sevgilisini kaybettmiş dumanlar arasında kaybolmuş bi kadını arıyacakmışız.
İzlediğim videolarda böyleydi, teşekkür ederim kanka benimle ilgilendiğin için :peepokalp:

Mibu Village mi orası?
1689669664741.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Bi pompalı tüfekle sıkan boss vardı onu yendim.
Yukarı doğru ilerleyince burda bi adam olması gerekiyormuş. Sevgilisini kaybettmiş dumanlar arasında kaybolmuş bi kadını arıyacakmışız.
İzlediğim videolarda böyleydi, teşekkür ederim kanka benimle ilgilendiğin için :peepokalp:

Alıntıyı görüntüle
Snake Eye’ı yenmişsin oradan Guardian Ape’e gitmen gerek.Daha önce yenmediysen kendisini Sunken Valleyde 1 kere yenmen gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,079
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom