Sence Mantıklı olan? Son karar

Evet galax olmasına rağmen üstteki 10.000₺ tutuyor monitörle alttaki monitörle 8250₺
O zaman bütçe sıkıntınız yoksa ekran kartını Gigabyte yapıp alın çok efsane bir sistem olur ama Galax'ta alabilirsiniz.

ben 1. sistem i tercih ederdim fakat kalan parayla oyun alırım vs dersen 2. sistem
Hocam bütçemi o kadar zorladım ki oyunlar ve ekipmanlarımla her şey 10k düşünürken işin içine girince şuan ekipman oyun ve soğutucu için bütçem yok ama sistemde içime çok sindi değişesim yok😔

Arkadaşa katılıyorum bence de üstte ki sistemi alın.

Üstteki sistem daha mantıklı kasa ve anakart olarak fark yaratıyor.RAM olarak da +200mhz avantajı var.Yani 1250 tlnin karşılığı var.3 gündür karar veremedin gral al gitsin artık yoksa 2060 super fiyatına 5700xt var derler 1 hafta da onu tartışırız :D
Ahahhahah sistemde ilk hallettiğim konu oydu hocam 5700xt ikna olmam rtx kafamdaki tek kart😂

Üstteki sistem alınır ama bütçenizi zorlamıyorsa. Nedeni ise Gıgabyte o Anakart tam bir giriş seviyesi. Daha üstü olamaz. B450 Tomahawk Max B450 serisindeki en güçlü Anakartlardan biri. Üstteki sistem kasa, Ekran kartı, Anakarttan kazanıyor.

Geri