murat43akturk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Murat
Merhabalar, kızla konuşuyorduk aynı okuldayiz ama farklı sınıfta o yüzden önce arkadasimdan instasini istedim ve ona takip attım takiplestik sonra selam falan konuştuk, 2 gün konuştuk 3. Gün okulda buluştuk bunu okuldan arkadaşları falan gördü dalga geçtiler sevgili yapmışsın hayırlı olsun falan diye bende onu savundum hep degiliz arkadaşız falan gibi gibi ilk gün çok şey dediler 2. Gün kimse bişey demedi çünkü hepsine kızdım yapmamalarını söyledim yapmadılar. Ve toplam art arda 5 gün buluştuk kızın hobisi,renkleri , Spotify özeti falan herseyini ogrendim hatta neredeyse her platformdan takipleştik falan ama sonra ben kıza çıkma teklifi falan bile etmememe rağmen cuma günü bana seni arkadaş olarak görüyorum her zaman da öyle olacak dedi. Bende neden öyle dediğini sordum tipin mi degilim v.s sordum ve o da hoşlandigim başkası var gibi dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama bişey diyemezdim. Bende dedim o zaman arkadaş olarak kalalım bir sıkıntı olursa çekinmeden bana söyleyebilirsin dedim o da tamam dedi ve bitirdik konuşmayı. Ertesi gün beni heryerden takipten çıkarmış ve çıkmış(engellememiş). Neden böyle yaptı acaba hani arkadaş olarak kalmıştık ? Böyle oldu ve ben kızı seviyorum sizce ne yapmalıyım ? ( NOT : kız çok utangaç,üşengeç ve k**şar değil örneğin bana demişti , ben asla bir erkeğin yanına gidip onunla konuşamam utanırım gibisinden diyordu. Ve ben onun utangaç olduğunu zaten biliyorum doğru soyliyor yani farklı bişey aramayin diye yazdım bunu)