Carrier
80+ Bronze
ahahahahahha git karıştır geçmişimi reisAlıntıyı görüntüle
hocam 1m vergi veriyor haberi yok.
ahahahahahha git karıştır geçmişimi reisAlıntıyı görüntüle
SilindiAlıntıyı görüntüle
kanka halkının kendisi diyor biz aptalız takım tutar gibi parti tuttuğumuz için yine chp. Memnun değiliz ama yine vercez diyor kanıt atarım sanamitinglerde görüyoruz kanka bayağı şikayetçiler
allah alla bele mi olmuş kekeajahahhahahahahahahhahahahah sultanbeyli çekmeköy metrosu akp iktidarı başlattı eko reis hala bitiremedi sağolsun
sen kuduruyonahahahahahha git karıştır geçmişimi reis
yoo arabam yok öylesine açtım o konuyu daha 19 yaşındayımHe anladım bu zengin olup daha da zenginleşmek isteyen arkadaş ve ya fonlanan.
sende takım tutar gibi akp tutuyorsun ama :/kanka halkının kendisi diyor biz aptalız takım tutar gibi parti tuttuğumuz için yine chp. Memnun değiliz ama yine vercez diyor kanıt atarım sana
yandaş kanal olursa patlarım ama atsana bi ya ben niye hiç görmedim nedensekanka halkının kendisi diyor biz aptalız takım tutar gibi parti tuttuğumuz için yine chp. Memnun değiliz ama yine vercez diyor kanıt atarım sana
seçim günü tüm mesajlarınızı alınticam kahkaha atcammsen kuduruyon
Silindiyoo arabam yok öylesine açtım o konuyu daha 19 yaşındayım
hayır ben araştırıp akp tutuyorum reis chpnin savunulcak bir yönünü söyle oyum cehepeyesende takım tutar gibi akp tutuyorsun ama :/