Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Önccesinde 3070 vardı sattım :D altımda 850 binlik arabada var. Kendime ait şirketimde var. Ek olarak 26 yaşındayım kardeşim. Üniyi okurken boş durmadık çalıştık yatırım yaptık yeri geldi yedik.
Zaten 20 yıldır çarşafa girecekler aynen. Tayyip seçilmeden önce 2000 li yılalrdaki konuşmalara bak yine aynı konuşmalar. Yok seçilirse ülkede herkesi zorla kapatırlar vs vs. Aksine bugün toplu taşımalarda bile öpüşeninden tut konser alanlarında uygunsuz davranana kadar herkes serbest kimseyide sen açık giyindin öpüştün ettin vs diyip içeri almadılar boş yapmayın. Ben 10 seçimdir kaybeden adama oy moy vermem.
yok canım zaten geçen sene 8 9 tane festival yasaklandı tarikat talimatı ile ama yok canım ya akp yapmadı hep cehapenin suçları bunlar

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
kanka gel bursada oturuyorum sanayide bi tur attırayım çalışa çalışa bütün patronlar arkadaşım oldu kaç tane türk işçiyi suriyeliler daha ucuz diye atıyorlar göstereyim sana asgari ücrete nasıl mecbur bıraktırıyorlar göstereyim
Dünyayı güllük gülistanlık sanıyorlar gerçekten komedi bir ülkeyiz ya. Adam muhalefet sitesi bakmadım falan diyor. At aksini de ki bana %10 de asgari ücretle çalışan oranı yok muhalefet sitesi hahaha yazıyor. Ne demişler bu ülkenin %80 i ********** deyince yuhlanırsınız %20 si akıllı diyince alkışlanır....

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
ya hadi işine ne istiyosunuz kardeşim haftada 1 gün çalişim evim arabam bilgisayarım olsun mu
dışarıda ki gençler ve ya insanlar 2-3 gün çalışıp kral pcyi alıyolar
2 ayda mustang alıyolar ne anlatıyon şasdşfs
neyse beyler bu ve bunun gibilerle tartışmaya girilmez eyv. suç bizde :D mee

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İktidar KK veya İnce'de olsa ve seçim olsa Oğan'a verirdim. Fakat öncelik iktidarı değiştirmek, o yüzden şahsen Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum.

Carrier

80+ Bronze
ben şimdi bi fifa 23 giriyim yaaa pazar günü burdaki tüm muhalefetin yenilgisini alıntılayıp gülücem. Eğer olur da çokk minnnnacık bir ihtimal chpkk kazanırsa gelip tebrik edicem. hadi hayırlı geceleerr.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Berkecan Ergin
bunların nereden geldiği belli gibi zaten :) bi de övünüyor 3070 i satıp 3060 evga almışsın ya neden :D
Nedeni şu, 5400 Liraya aldım ilk çıktığında. Eth zamanı 25'e sattım. O dönem bir firmada çalışırken gidip 3060ti aldım kalan para ilede internet sitemi yaptırdım. (sunucusudur vs vs)
Nerden geldiği belli derken üni okurken okuldan 19.00 gibi gelip, bir eğitim kursunda kantinde çay tost yapıyordum aylık 1200 TL ye 22.30-23.00 gbi çıkıyordum sabah 6,45 te kalkıp 1 saat 20 dk yol gidiyordum okula ders için, Kredisine veriyordum arabanın kalanıda ailem tamamlıyordu. Tatmin oldun mu?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
İktidar KK veya İnce'de olsa ve seçim olsa Oğan'a verirdim. Fakat öncelik iktidarı değiştirmek, o yüzden şahsen Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum.
bu düşüncenin %1 ini yapamıyolar :D daha beterlerini hakediyorlar da neyse

Carrier

80+ Bronze
dışarıda ki gençler ve ya insanlar 2-3 gün çalışıp kral pcyi alıyolar
2 ayda mustang alıyolar ne anlatıyon şasdşfs
neyse beyler bu ve bunun gibilerle tartışmaya girilmez eyv. suç bizde :D mee
git 80 yılda chp ne yapmış onları suçla ruh hastası

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ben şimdi bi fifa 23 giriyim yaaa pazar günü burdaki tüm muhalefetin yenilgisini alıntılayıp gülücem. Eğer olur da çokk minnnnacık bir ihtimal chpkk kazanırsa gelip tebrik edicem. hadi hayırlı geceleerr.
chpkk diyor hala :d
akp çok masum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Tamam kanki sen otur pabci mobile nı oyna burada ülke konuşuyoruz gelmişsin siyaset fanboyluk yapıyorsun bilgisayar konuşuyorsun
tabi kanka fanboyum ben hergün anam ağlıyor istediğim şeyleri alamıyorum diye babamı işten atıcaklar diye korkuyorum 6 aydır üniversite sınavına çalışacğaıma siyaset okumaktan bunalıma giricem ülkeden bir haberim aynen kanka

Carrier

80+ Bronze
aponun heykelini dikmek isteyen seloyu özgür bırakın

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Nedeni şu, 5400 Liraya aldım ilk çıktığında. Eth zamanı 25'e sattım. O dönem bir firmada çalışırken gidip 3060ti aldım kalan para ilede internet sitemi yaptırdım. (sunucusudur vs vs)
Nerden geldiği belli derken üni okurken okuldan 19.00 gibi gelip, bir eğitim kursunda kantinde çay tost yapıyordum aylık 1200 TL ye 22.30-23.00 gbi çıkıyordum sabah 6,45 te kalkıp 1 saat 20 dk yol gidiyordum okula ders için, Kredisine veriyordum arabanın kalanıda ailem tamamlıyordu. Tatmin oldun mu?
hımm bunlara rağmen akıllanmadıysan daha çekeceğin var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom