Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
80 yıllık iktidar sonunda bi araç üretiyor hükümet sağolsun bi gr destek çıkmıyor eğer o olsaydı sende şuan daha az çalışıp bi arabaya sahip olabilirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

jssjsjsjsj tr dede kimse almıyodu sözde 170.000 kişi başvurmuş avrupada bal gibi de alırlar stok kalmaz ellerinde. En başta vatanını seven gurbetçiler.
ulan gurbetçilere bedava o araba, adamlar kendi paraları değerli olduğu için akpnin başa gelmesini istiyor adam buraya gelince zengin oluyor

Carrier

80+ Bronze
Sen akpye oy vermeyen herkesi dinsiz ilan ediyosun resmen. Yaptığın çok büyük saygısızlık.
ben öyle demiyorum dinsiz veya kemalist kesimin algılarına kapılıyorlar diyorum. Sözümün de arkasındayım

İceWolf

80+ Silver
avrupada bana 1 tane togg alacak adam bulabilir misin? sanmıyorum adamlar tesla vs. markalar dururken niye elin turkosunun toggunu alsın ki kalite ve teknoloji farkı ortada ki çinde aynı modelde bir araba var ne mağlum bu adamların her şeyi kendi yaptığına adamlar tasarımı bile italyanlara yaptırmış
Belki senden daha Türkiye sevdalısıdırlar. Sen Türkiyede Türk malını almaz Tesla alırsın, Ama gurbetteki milyonlarca Türk evladı TOGG u gördüğünde aynasını öper. Aranızda fark var demekki :) :) :)

Carrier

80+ Bronze
ulan gurbetçilere bedava o araba, adamlar kendi paraları değerli olduğu için akpnin başa gelmesini istiyor adam buraya gelince zengin oluyor
kardeşim sen alay mı ediyosun kim alır dedin örnek verdim. Yavaş yavaş gelişcek diyorum ülkemiz anlamıyor

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
ben öyle demiyorum dinsiz veya kemalist kesimin algılarına kapılıyorlar diyorum. Sözümün de arkasındayım
Ben halkın içindeyim. Babam esnaf ben sanayide çalışıyorum yaşım 26 ben 12 yıldır siyaseti takip ediyorum, hiç chpye üye olmadım. Oyumu chpye vermek zorundayım, akp bizi batırdı.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Aboo biz bi veganı görüyoduk forumdaki çöpleri de tanımış olduk hepsine engel basıp güzel bir forum elde edebilirsiniz arkadaşlar fırsat geçti.

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
sizin gibi koyunlarla daha fazla konuşamam, en ufak beyin kırıntısına sahip değilsiniz mantıklı düşünme kapasiteniz yok İlber hocanın dediği gibi CAHİLLER

İceWolf

80+ Silver
Algıya kapılmıyorlar. Birincisi kitleleri inanın diyor, İkincisi inanmak işlerine geliyor. Ne diyor bunlara eğitim veren kadın. Yalanlar söyleyin BÜYÜK BÜYÜK, Ortaya çıkıncada hiç cevap vermeden DAHA BÜYÜK YALANLAR SÖYLEYİN. Ablaları ne diyorsa bunlarda onu yapıyor. Küçük GOBBELS ler abisi bunlar. :):):)

i5 7200U

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Erdem
Ben halkın içindeyim. Babam esnaf ben sanayide çalışıyorum yaşım 26 ben 12 yıldır siyaseti takip ediyorum, hiç chpye üye olmadım. Oyumu chpye vermek zorundayım, akp bizi batırdı.
aynen öyle chp dışında adam akıllı kazanabilecek muhalefet yok

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
kardeşim mercedes 1926 yılında tam çıktığı yılı bilmiyorum. İlk çıktığında herkes alabiliyor muydu sanıyosun. Bu işler başlamakla başlar bi adım atıcaksın yavaş yavaş düşücek.
1926 örneği ne alaka? Birinci dünya savaşı taze bitmiş, savaşa giren ülkelerde ekonomi bitik

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
olum şu carrier ile blueice ile hala uğraşıyormusunuz adamların maaş aldığı çok belli dünden beri akp savunuyorlar bırakın olum yemin ederim aklı yerinde olmayan bir adamı ikna edersiniz bunları ikna edemezsiniz boşuna uğraşıyonuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,507
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44
Top Bottom