cihat_1788
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Evet arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?
Güvenilir değil.
Hocam peki bu sibersuclar ne işe yarıyor böyle bi site gelen geçeni dolandırıyorsa ?kardeşim şikayetvar com dan baktım biraz şikayetler var bu sitede her siteye şikayet oluyor ama 1 konu hakkında onlarca kişi aynu sorunu aldığını belirtiyorsa o siteden uzak duruyorum. Yoksa illaki ürünün yanlıs gelmesi bozuk gelmesi gibi olaylar olabilir ama 30-40 kişi aynı sebeperlerden dolayı şikayet etmiş bi göz atabilirsin. Benim içime sinmedihttps://www.sikayetvar.com/senkarnet
dolandırma diye söyleyemeyiz reis. Mesela sana şöyle izah edeyim. Bir ürün aldın beğenmedin diyelim onu iade etmek istiyorsun servise alma süresi 7 iş günü satıcının para iade süresi 15 iş günüdür. 21 iş günüde tatillerle baraber 30 gün yapar resmi tatiller vs girerse araya dahada uzayabiliyor. Bazı işletmeler bu süreyi sonuna kadar kullanıyor (özellikle küçük firmalar) çünkü ellerindeki parayı geri ödememek için.Hocam peki bu sibersuclar ne işe yarıyor böyle bi site gelen geçeni dolandırıyorsa ?
Güvenilir değil.
kimi firmada mesela Enernal diye bir firma var iade talbeini oluşturduktan 2 saat saonra arayıp gerkekli işlemleri başlatıp 3 gün içindedede iademi yapmıslardı.dolandırma diye söyleyemeyiz reis. Mesela sana şöyle izah edeyim. Bir ürün aldın beğenmedin diyelim onu iade etmek istiyorsun servise alma süresi 7 iş günü satıcının para iade süresi 15 iş günüdür. 21 iş günüde tatillerle baraber 30 gün yapar resmi tatiller vs girerse araya dahada uzayabiliyor. Bazı işletmeler bu süreyi sonuna kadar kullanıyor (özellikle küçük firmalar) çünkü ellerindeki parayı geri ödememek için.