Neler Yeni

Senkar.net güvenli mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cihat Koçoğlu
Evet arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hayır değil.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kardeşim şikayetvar com dan baktım biraz şikayetler var bu sitede her siteye şikayet oluyor ama 1 konu hakkında onlarca kişi aynu sorunu aldığını belirtiyorsa o siteden uzak duruyorum. Yoksa illaki ürünün yanlıs gelmesi bozuk gelmesi gibi olaylar olabilir ama 30-40 kişi aynı sebeperlerden dolayı şikayet etmiş bi göz atabilirsin. Benim içime sinmedi :) https://www.sikayetvar.com/senkarnet

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cihat Koçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim şikayetvar com dan baktım biraz şikayetler var bu sitede her siteye şikayet oluyor ama 1 konu hakkında onlarca kişi aynu sorunu aldığını belirtiyorsa o siteden uzak duruyorum. Yoksa illaki ürünün yanlıs gelmesi bozuk gelmesi gibi olaylar olabilir ama 30-40 kişi aynı sebeperlerden dolayı şikayet etmiş bi göz atabilirsin. Benim içime sinmedi :) https://www.sikayetvar.com/senkarnet
Hocam peki bu sibersuclar ne işe yarıyor böyle bi site gelen geçeni dolandırıyorsa ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hocam peki bu sibersuclar ne işe yarıyor böyle bi site gelen geçeni dolandırıyorsa ?
dolandırma diye söyleyemeyiz reis. Mesela sana şöyle izah edeyim. Bir ürün aldın beğenmedin diyelim onu iade etmek istiyorsun servise alma süresi 7 iş günü satıcının para iade süresi 15 iş günüdür. 21 iş günüde tatillerle baraber 30 gün yapar resmi tatiller vs girerse araya dahada uzayabiliyor. Bazı işletmeler bu süreyi sonuna kadar kullanıyor (özellikle küçük firmalar) çünkü ellerindeki parayı geri ödememek için.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
dolandırma diye söyleyemeyiz reis. Mesela sana şöyle izah edeyim. Bir ürün aldın beğenmedin diyelim onu iade etmek istiyorsun servise alma süresi 7 iş günü satıcının para iade süresi 15 iş günüdür. 21 iş günüde tatillerle baraber 30 gün yapar resmi tatiller vs girerse araya dahada uzayabiliyor. Bazı işletmeler bu süreyi sonuna kadar kullanıyor (özellikle küçük firmalar) çünkü ellerindeki parayı geri ödememek için.
kimi firmada mesela Enernal diye bir firma var iade talbeini oluşturduktan 2 saat saonra arayıp gerkekli işlemleri başlatıp 3 gün içindedede iademi yapmıslardı.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Dolandırıcı bir site.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular