Neler Yeni

🔥İndirim Sennheiser Momentum True Wireless 4 9999₺!

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Arkadaşlar "Oyun falan oynarım" moduyla alıyosarsanız almayın ama müzik dinleme konusunda zirveleri zorlayan bir markadır kendisi. bu paralar da zaten kaliteli müzik dinlemek için verdiğimiz para. Bana kalsa müzik konusunda alınacak 3 kulaklık var piyasada true wireless olarak, birisi bu kulaklık, diğeri Sony WF-1000XM5 ve Bose QuietComfort Earbuds II.. Ben Sony'nin ses rengini sevdiğim için tercihim ondan yana olur ama bu 3 ü de sizi üzecek kulaklıklar değildir. Sadece canım ülkemde pahalılar. Ha unutmadan ekleyeyim, bunlarla telefon görüşmesi falan da öyle kaliteli yapamazsınız. Tek olayları Müzik ve ANC

Sonuna kadar haklısın hocam. Maalesef bizim ülkemizde pahalı olunca all in one beklentisi oluşuyor insanlarda. Ancak o iş öyle olmuyor senin de dediğin gibi. Bunları bilmeden pahalı kulaklıkları alıp sonra değerlendirmelerde 1 yıldız verip yerden yere vuruyorlar konuşamıyoruz vs diye.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kulaklık iyi güzel de öyle mükemmel bir puan alamamış rtings'den.

RTINGS'e kulaklık için bakmayın. İyi değil pek.

Bu tarz kulaklıkların Sony WH serisine göre ANC'si nasıl acaba ona da bakın derim.

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
cem
Sonuna kadar haklısın hocam. Maalesef bizim ülkemizde pahalı olunca all in one beklentisi oluşuyor insanlarda. Ancak o iş öyle olmuyor senin de dediğin gibi. Bunları bilmeden pahalı kulaklıkları alıp sonra değerlendirmelerde 1 yıldız verip yerden yere vuruyorlar konuşamıyoruz vs diye.
evet hocam maalesef öyle yorumları görünce ondan yazdım zaten. Ses kalitesi ve ANC konusunda üzmeyecek ürünler bunlar. Geriye kalan beklentiler büyük suya düşer yani.

thehexxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yiğit Dikmen
Hocam valla o şartlara göre çok değişkenlik gösteren bir seçim. Şahsen müzik dinlerken ya da bir şey izlerken kafa üstü kulaklık kullanmayı sevmiyorum çünkü yatarken vs sıkıntı oluyor kafa üstü kulaklıklar. Ben sadece oyun oynarken kafa üstü gaming kulaklık kullanıyorum. Samsung telefonla kullanmak için alınabilecek en mantıklı kulaklıklar yine Samsung marka kulaklıklar bence. Benim param var ben müziğin dibine vurmak istiyorum diyorsan yine aynı arkadaşın dün önerdiği bir tws kulaklık var ona da bakabilirsin.

Hocam buds 2 pro var şuan kafaüstü kulaklıkları açıkçası ben de cok mantikli bulmuyodum ama ders çalışırken falan kafa üstü kulaklık daha iyi hissettirir gibi geldi bide momentum 4 denemiştim (kafaüstü) trap şarkılar için çok güzel ama vokali net duymak temiz duymak için fiyatına göre çok iyi değil bence buds 2 proyla aynı diyebilirim vokal performansı

Top Bottom