sensitivity dpi sorusu ?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
sızce dpi yüksek hassasiyet az olarakmı olmalı yoksa dpi az hassasiyet yüksek olarakmı olmalı edpi bulurken ?

eDPI'ın ne olursa olsun DPI ını düşükten tutup, sensivity'ini eDPI'ına göre oranlayıp kullanırsan daha iyidir.
Mesela ben 400 DPI - 2.08 Sens olmak üzere 832 ePI kullanıyorum ama gidip DPI'ı 1600 yapıp sensivity'i 0.52 yapmıyorum çünkü iyi verim alamazsın.

eDPI'ın ne olursa olsun DPI ını düşükten tutup, sensivity'ini eDPI'ına göre oranlayıp kullanırsan daha iyidir.
Mesela ben 400 DPI - 2.08 Sens olmak üzere 832 ePI kullanıyorum ama gidip DPI'ı 1600 yapıp sensivity'i 0.52 yapmıyorum çünkü iyi verim alamazsın.

neden dpi düşük tutuyoruzki ben onu anlamadım yüksek olsa ne olur sens azaltırız ?

Onu nasıl açıklasam bilemiyorum ama o attığım videoyu izlersen çok iyi anlayacaksın neden olduğunu.
sen dırek vıdeoyu özetlermisin ingilizce bilmiyorum

2.5 sens 3200dpi olan bne garip bi ruh hali ile okudum

Düşük DPI daha istikrarlı hareket ettiriyor ama yüksek DPI çok dengesizlik yaratıyor
şimdi ben 600 dpi kullanıyorum bu iyi mi? yanı sens az geldıgınde dpi artırmamalıyım demi sadece oyundaki sens arttırmalıyım ?

2.5 sens 3200dpi olan bne garip bi ruh hali ile okudum
Ferrarimi kullanıyon o ne hız öyle xD mouseumu oynatsam 360 döner
Post automatically merged:

şimdi ben 600 dpi kullanıyorum bu iyi mi? yanı sens az geldıgınde dpi artırmamalıyım demi sadece oyundaki sens arttırmalıyım ?
Normal de kaç kullandığını söyler misin ? DPI ve Sens

Aynen öyle ve kesinlikle 800 DPI üstüne çıkmaman daha sağlıklı olur
Post automatically merged:

valorantta dpi 600 sens 0.360
400 DPI - 0.59 kullanırsan bir fark hissedeceksin denemeni isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,210
Üyeler
191,045
Son üye
kemalkrbck12@
Geri