neden dpi düşük tutuyoruzki ben onu anlamadım yüksek olsa ne olur sens azaltırız ?eDPI'ın ne olursa olsun DPI ını düşükten tutup, sensivity'ini eDPI'ına göre oranlayıp kullanırsan daha iyidir.
Mesela ben 400 DPI - 2.08 Sens olmak üzere 832 ePI kullanıyorum ama gidip DPI'ı 1600 yapıp sensivity'i 0.52 yapmıyorum çünkü iyi verim alamazsın.
Bu soruyu bende merak ediyorum yeni mouse aldım 200 e kadar iniyor eski mouse maks 1600 e iniyordu o yüzden bu mouseu da 1600 de kullanıyorumneden dpi düşük tutuyoruzki ben onu anlamadım yüksek olsa ne olur sens azaltırız ?
Onu nasıl açıklasam bilemiyorum ama o attığım videoyu izlersen çok iyi anlayacaksın neden olduğunu.neden dpi düşük tutuyoruzki ben onu anlamadım yüksek olsa ne olur sens azaltırız ?
Düşük DPI daha istikrarlı hareket ettiriyor ama yüksek DPI çok dengesizlik yaratıyorsen dırek vıdeoyu özetlermisin ingilizce bilmiyorum
2.5 sens 3200dpi olan bne garip bi ruh hali ile okudumeDPI'ın ne olursa olsun DPI ını düşükten tutup, sensivity'ini eDPI'ına göre oranlayıp kullanırsan daha iyidir.
Mesela ben 400 DPI - 2.08 Sens olmak üzere 832 ePI kullanıyorum ama gidip DPI'ı 1600 yapıp sensivity'i 0.52 yapmıyorum çünkü iyi verim alamazsın.
şimdi ben 600 dpi kullanıyorum bu iyi mi? yanı sens az geldıgınde dpi artırmamalıyım demi sadece oyundaki sens arttırmalıyım ?Düşük DPI daha istikrarlı hareket ettiriyor ama yüksek DPI çok dengesizlik yaratıyor
Ferrarimi kullanıyon o ne hız öyle xD mouseumu oynatsam 360 döner2.5 sens 3200dpi olan bne garip bi ruh hali ile okudum
Normal de kaç kullandığını söyler misin ? DPI ve Sensşimdi ben 600 dpi kullanıyorum bu iyi mi? yanı sens az geldıgınde dpi artırmamalıyım demi sadece oyundaki sens arttırmalıyım ?
Aynen öyle ve kesinlikle 800 DPI üstüne çıkmaman daha sağlıklı olurşimdi ben 600 dpi kullanıyorum bu iyi mi? yanı sens az geldıgınde dpi artırmamalıyım demi sadece oyundaki sens arttırmalıyım ?
400 DPI - 0.59 kullanırsan bir fark hissedeceksin denemeni isterim.valorantta dpi 600 sens 0.360