Valla çok anlamıyorum %75 ten ve onlar genelde Türkçe klavye olmadığından hiç araştırmadım da daha önceden. Şuan asus rog strix scope chery mx red switchli kullanıyorum memnunum 4 sene civarı oldu. Yani fikir olması açısından varsa asus rog seriside bakabilirsinMousedan ziyade klavye şart kablolu da olur artık %75 güzel bir şey maks 5k bütçe
Mousedan ziyade klavye şart kablolu da olur artık %75 güzel bir şey maks 5k bütçe
Hocam beast espora bakabılırsın 75 lık vardı r75 he proKlavyede ne yapacağımı çok şaşırdım vallahi
Kalitesi nasıl, hyperxden çok çektim, tuş basmama bile yaptı![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hocam kullanmadım bilmiyorum ama genel olarak iyi diyolar inceleme videosuda var. benimde aklıma bunu almak var. zaten wraithte kotu urun zorKalitesi nasıl, hyperxden çok çektim, tuş basmama bile yaptı
mchose çok daha iyi diyen birisi vardı sanırım senin fikrin var mıhocam kullanmadım bilmiyorum ama genel olarak iyi diyolar inceleme videosuda var. benimde aklıma bunu almak var. zaten wraithte kotu urun zor
hocam bi fikrim yok ama su konuya bak istersenmchose çok daha iyi diyen birisi vardı sanırım senin fikrin var mı
iyice araştırmam lazım ya benimde fikrim yok, 8k hz ne işe yarar, rapid trigger bunda yok galiba vs. vs.hocam bi fikrim yok ama su konuya bak istersen
Selam arkadaşlar bu gün mchose x75 adlı klavyeyi aldım 3000tl idi biraz araştırdım firmanın herhangi bir sorununu bulamadım ama size de danışmak istedim.
Klavyenin linki
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr