Neler Yeni

Seri rüyalar görüyorum (Bir Netflix dizisi çıkar :D )

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben bazı zamanlar rüya gördüğümde 3-4 gün üst üste aynı Dünya'da aynı zamanda aynı mekanda geçen rüyalar görüyorum.
Mesela geçen ay gördüğüm 4 günlük rüya serisini uyandıktan sonra not almadığım için pişman oldum. Ben rüyaları hemen unutuyorum.
Gördüğüm rüyalar böyle birbirinin devamı. Yani öbürü öncekinin bitiminden başlıyor.

Bu iki gündür yine aynı evrene ait rüyalar gördüm. Bu sefer not aldım. Not almamın sebebi fantastik türde bir kitap yazmak istiyorum.

Siz böyle seri rüyalar görüyor musunuz? Yani birbirinin devamı olan rüyalar görüyor musunuz?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Ben bazı zamanlar rüya gördüğümde 3-4 gün üst üste aynı Dünya'da aynı zamanda aynı mekanda geçen rüyalar görüyorum.
Mesela geçen ay gördüğüm 4 günlük rüya serisini uyandıktan sonra not almadığım için pişman oldum. Ben rüyaları hemen unutuyorum.
Gördüğüm rüyalar böyle birbirinin devamı. Yani öbürü öncekinin bitiminden başlıyor.

Bu iki gündür yine aynı evrene ait rüyalar gördüm. Bu sefer not aldım. Not almamın sebebi fantastik türde bir kitap yazmak istiyorum.

Siz böyle seri rüyalar görüyor musunuz? Yani birbirinin devamı olan rüyalar görüyor musunuz?
IMG_20230807_130154.jpg

Rulep

80+ Gold
Bazen Güzel rüya görünce uyandığım anda aklımda kalanları düşünerek geri uyuyorum o zaman devamı olabiliyor bunun haricinde de rastlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan

Milletin açtığı konulara laf ettikten sonra benim açtığım max konu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen Güzel rüya görünce uyandığım anda aklımda kalanları düşünerek geri uyuyorum o zaman devamı olabiliyor bunun haricinde de rastlamadım
Yok ben böyle sanki Netflix dizisi izler gibi görüyorum. Hani dersin ki çok düşündüğümden hayır. Ben rüyalarımı uyandıktan 1 dk içinde not almazsam o 1 dk dan sonra unuturum. O günde düşünmüyorum. Ama ikinci gün o rüyanın bak tam bittiği yerden tam bittiği yerden devam etmesi beni biraz heyecanlandırıyor. Üçüncü gün de aynen devam ediyor. Böyle çok rüya gördüm. Keşke şimdiki kafam olsa da onları not alsaydım. Hepsi kendi içinde birer fantastik romandı çünkü. Çok güzel fikirlerdi. Yani Dünya'da hiç var olmayan fantastik kurgular benim beynimde düşünsene. Heyecan verici bir düşünce. Ama işte sadece 1 rüyayı not aldım. Onun da üstüne bugün yarın bir şeyler yazmaya başlayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom